Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalp krizi geçirdim, hipertansiyon, hiperkolestrol, panik atak, kansızlık için..?
Merhaba arkadaşlarlar ben 6 yıl önce kalp krizi geçirdim ana damar % 100 tıkalıydı anjio oldum stent takıldı. Sonra pisikolojim bozuldu ve raporlu ilaç kullanmaya başladım hipertansiyon ve hiperkolestrol var raporlu ilaçlarım ben vergi indirimi için hastaneden doktorlardan kaç rapor alırım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben kalp krizi geçirdim hipertansiyon hiperkolestrol ve panik atak var kansızlık var hepsinden raporlu ilaç kullanıyorum. 20/02/2019 çarşamba günü randevum var sağlık kuruluna rapor alabilirmiyim lütfen yardımcı olurmusunuz.
Kalp hassas bir konu. Bende kalp krizi geçirmiştim stent takıldı. sonrasında psikiyatri tedaviside aldım uzun süre fakat psikiyatriden oran vermediler. kalpten yüzde elli verdiler. ayrıca hipertansiyon ve hiperlidemidende 10'ar puan verili toplamda yüzde 60 raporum oldu. Kalpten yüzde 30 gibi bir oran alırsınız ama diğerlerine birşey demem yanlış olur. Tekrar geçmiş olsun sağlıklı günler
yüzde 50 kalp ve yüzde 10 hipertansiyonda alırsınız toplamda yüzde 55 yapar. Ama yüzde yüz diyemem doktorlar raporlarına ve kalbin aldığı hasara bakıyor. Ef değeriniz yüzde 50 altında olduğu için kalp yüzde 50 dedim ama en iyi sonucu doktor biliir. biz sadece tahmin ediyoruz. Kendimde aynı rahatsızlığı yaşıyorum
ben 36 yaşımdayım 6 yıl önce kalp krizi geçirdim ve daha sonra panik atak başladı 5 yıldır devam eden tedavi süreci yaşıyorum
ef değeri %44 hiper tansiyon hiperkolestrol ve kansızlık gibi rahatsızlıklarım var
% kaç rapor alırım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
Latifak43 mrb geçmiş olsun
Ef 44 ile%50 alırsınız
Hiper tansiyona %10
Kolestrole oran verilmiyor
Panik atak rahatsızlığınızı karıştırmayın derim
Psikyatri rahatsızlıklarında engelli raporu süreli veriliyor
Yinede karar sizin kesin sonuç için yetkili bir devlet hastanesine başvuruda bulunmalısınız engelli raporu için
Arkadaşlar merhaba
21.02.2019 da engelli raporu için müracaat ettim.İç hastalıkları doktoru HİPERLİPİDEMİ den puan alacağımı söyledi.Burada verilen bilgiler eşliğinde verilmediğini düşünerek gitmiştim ancak raporum var 15 senedir ilaç kullanıyorum.Araştırdım 20.02.2019 tarihinde yayınlanan son engelli oran cetvelinde endokrin bölümünde puan verildiğini gördüm.
F- Lipid Metabolizması Bozuklukları
a- Konjenital Formlar (Organ komplikasyonları ayrıca gözönüne alınmalıdır) 25
Familyal homozigot formlar LDL düzeyleri tedaviyle kontrol altına alınamayan_____________ _80
Familyal heterozigot formlar diyete yanıt verenler ____________________________________ 25
Familyal heterozigot formlar diyete yanıt vermeyenler _________________________________40
b- Akkiz Formlar (organ komplikasyonları ayrıca gözönüne alınmalıdır) 1- Diyet ve ilaç tedavisi ile regüle 10
2- Diyet ve ilaç tedavisine dirençli olanlar 20
oranlar aynen yukarıdaki gibi.
Saygılarımla
Not: Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım.
kalp krizi geçirdim 5 damar değişti %30 kalbe %10 kolestrol %10 hiper tansiyon % 3 sağ göz görme bozukluğu toplam %53 rapor 2yıl süreli verildi 30 aralık 2018 de rapor ankaraya gitti şuan cevap bekleniyor
Güngör bey benim sigorta giriş tarihi 2007 ama 1996 yılında çıraklık sigorta girişim var çıraklığı saymıyorlar. Ben vergi indiriminden emekli olamıyorum malülen olsam aralarında bir fark olurmu. Teşekkür ederim
bir bilsem ordaki doktorların iş güzarlığımı anlamadım nefes almaktga zorlanıyorum 2020 yılına kadar mecbur kullanmam gereken ilaçlar var
neden anlamış değilim
raporun kaç aralarında biraz fark olur diye biliyorum yinede araştırmakta yarar var