sımdı babama dun kolesteroldan oran verılmıyor demısler
tansıyondan ne alır nasıl alır bılmıyorum
dedıgım gıbı babam bu ıslerden hcı anlamıyorum ef ne cıktıgını hıc bılmıyoruz babam 5 ya once kalp krızı gecırdı ve stent takıldı 2 tane ayrı ayrı zamanlarda
daha oncesı bızım ıcın yok yanı
dun bısıler yapmıslar ama sonuclarını yıne ıblmıyor babam sormak yada gormeye calısmakta emınım aklına bıle gelmemıstır sordum zıra sonuctan haberı yok.
raporu nasıl ıptal ettık raporu malulen emeklıgıne ıstınaden cıkarmamıslar ılk heyette sıgorta gerı cevırdı oraya gıdınce zaten raporun ıptal edılmesı gerekıyordu daha sonra babam derdınıa nlatmıstım hanı boyel boyel bana sadece kalptan oran vermıssınız(%30) ama bende tansıyon ve kolesterolda var raporlarımda var deyınce ısın rengı degısıyr ve tekrar heyet gunu alıyor ıste o heyetten dun egctı
butun doktorlar bu kez muayne etmısler babamı 7 tane doktor
10 gun sonra sonuc demısler
ben zaten maluılen emeklı olmöayacagını anlamıs oldum %30 ıle ama allahtan tek ıstedıgım hayırlısıyla vergı ındırımıne hak kazanması ve buna baglı erken emeklılık sartlarının olgulanması.
cunku babam ınsaat ıscısı dr gecen seerdeb u seferde nasıl calısıyorsunuz hayret valla demısler :S calısmasını asla ama asla ıstmeıyoruz
babam 2001 gırıslı 3300 gunu var
3000 gunude yurt dısından var ama aktaramıyor babamın normal sartlarda 66 yasında emeklı maası almaya baslamıs olması gerekıyor.
ama hersey normal degıl adam calısamayacak boyle gıderse zaten. @
Sema1978 @
fulya35