Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp krizi geçirdim. Rapor oranım ne kadar olur?

Yucel06!

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim depresyon ve yüksek tansiyon hastalığım vardı.29.10.2018 de kalp krizi geçirdim ve anjio oldum anjioda 4 damarımın tıkanık olduğu anlaşıldı ve 4 damarıma stendt takılarak açıldı emeklilik için sgk ya başvuru yaptım.sgk hastane sevki yaptı adrese kağıt gelecek dedi hastane heyet raporu verecekmiş fakat bunun için engelli raporum % kaç olur bilen varsa yardımcı olurmusunu.saygılar

Yucel06! Mrb
geçmiş olsun
Sgk hangi emeklilik için başvuru yaptınız?
Sgklı çalışanmısınız?
İşe giriş tarihiniz ve doğum yılınızı
Belirtirseniz size yardımcı olmaya çalışalım
Bu arada damardaki tıkanıklar ve ef değeriniz nedir?

Merhaba teşekkür ederim malülen için başvuru yaptım ssklı işim halen çalışıyorum 4 damarımın 1 tanesi %100 diğer %83 3.damarım 50 4.düşük oranda tıkalı ama yinede takmam gerek dedi doktor anjio esnasında 2 kez anjio oldum ef değerini bilmiyorum çünkü hastaneye sevk etti sgk ordan henüz gitmedim bana eve kağıt gelicek ozaman gidiceksin dediler bekliyorum ef için sanırım eko muaynesi olucam ama daha olmadım

Yucel06! Sgk giriş tarihiniz nedir?
toplam gün sayınız
Sgk malulen emeklilikte aktif çalışan başvurusunu almıyor
Düzenleme gereği burada bir karışıklık var?
Yeterli gün ve hizmet yılınız varsa vergi indiriminden emekli olabilirsiniz.

Yucel06! %40 üzeri rapor ve 3 derece vergi indirimine gore 4400 gün ve 20 yıl hirmet yılı ile erken emeklilikten yararlana bilirsiniz malulen emekliliğiniz red olur ise.

Teşekkür ederim çok sağolun yardımcı olduğunuz için

Üst Alt