Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp krizi geçirdim ve stend takıldı. ÖMSS için bir sonraki sınavı mı beklemeliyim?

fankiclub

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1- bende bir ay önce kalp krizi geçirdim ve 2 stend var damarlarımda henüz yeniolduğu içinde raporum falan yok ama askeriyeyle alakalı kişiler askere alınmazsın diyorlar ve özür raporuyla atama istersin diyorlar ne derece doğru ve uygulanabiliryardımcı olursanız sevinirim.
2- Özür grubuna girmenin şartları nelerdir ve istediğim hastaneden bununla ilgili rapor alabilirmiyim.
3- ayrıca olay henüz yeni oldugu için ömss ye girmedim kpss 2012 ye girdim atama isteyebilmem için bir sonraki ömss yi beklemek durumunda mıyım?
inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ayrıca. her şey daha yeni olduğu için hiç bilgim yok bu konuda lütfen genel bir bilgilendirme ve durumumla ilgili bir yorumyaparsanız ve yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Ayrıca şuanda kullandığım 8-10 tane ilaç var ve 2 hafta sonra kontrollere gireceğim sizce rapor yüzdem kaç olur. daha önce benimle aynı duruma şahit olan veya duyanlardan bu sorularım için yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Üst Alt