Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp krizi sonrası emeklilik şartlarım nedir?

şerif55

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
kalp krizi sonucu 3 tane stent takıldı ve hiper tansiyon hastalığım var.ilaçlarım raporlu.

7243 prim günüm var.prim indirimden emekli olabilir miyim.

bilen var mı?

Kalp krizi ve hipertansiyon Balthazard ile %40 üzeri bir engel durumu teşkil edecektir muhtemelen.
2008_oncesi.PNG

2008engelliemekli.jpg

Bu tablolara göre bakın isterseniz.

kesin olursun kardeşim anjio olduğun hastahane devlet se rapor için müraacat et gerisi gelir

şerif55 geçmiş olsun
Kroner arterdeki darlıklarınız nedir
Sgk çalısanmısınız?
Giriş ve doğum tarihinizi yazarsaniz size daha net bir bilgi
Verebiliriz.

Kroner arterdeki darlıklarınız nedir.bunu bilmiyorum fakat damarlar 1 tanesi %100, öbürü %80,diğeri %50 tıkalı doktorun verdiği şemada yazıyor.birde %40 tıkalı var ona müdahele etmedi diğerlerine stent taktı.

1976 doğumluyum
1994 yılı 6 ayda sigorta başlangıcım var
toplam 7243 prim günüm var.
şimdiden verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.(şu an çalışmıyorum)

tşk ederim

şerif55 %100 80 ve 50 dalıkla en az %50 oran alırsınız
Burada ef değerinizde önemli
Hiper tansiyona %10 %40 engelli raporuna muhtemelen
Ulaşırsınız eğer % 40 rapor ve buna istinaden vergi indirimi
Alırsanız tüm şartlarınız oluşmuş gün ve hizmet yılı açısından emekli olursunuz vergi indirimine baş vurabilmeniz için aktif sgk çalışıyor olmanız gerek 2/3 günlük sigorta yaptırmanız yeterli olur önceliğiniz yetkili bir devlet hastanesine engelli raporu için başvurmanız gerek geçmiş olsun.

Engellilik oranı

Slm,

1994 sigorta girişim var,23 yıllık çalışöa yılım var,7243 pirim günüm var.

Kalp krizi geçirdim ve 3 tane stent takıldı.engelli oranımı öğrenmek için heyet için başvuru yaptım ve toplam %60 aldım.bu oranda düşüş yapıyorlarmı ve bu şekilde emekli olamaya hak kazanıyomuyum???
Ef değerim%50

şerif55...hocam yukarda size gerekli cevaplar verilmiş ama..yıl prim zaten dolmuş alacağınız yüzde 40 vergi indirimiyle..ki alırsınız bence doktor değilim ama yüzde 100 lük bir tıkalı damar dan bahsetmişsiniz...bu şartlarlada rahat erken yaşlılık emeklisi olabilirsiniz geçmiş olsun.

Üst Alt