Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp krizi sonrası yoğun bakım sona eriyor. Evde nasıl bakacağız?

esma35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar yaklasik 4 ay once antalyada 35 yasinda kaynim kalp krizi geçirdi ve sizinle tanistim cok sey Öğrendim boğazından delik derken normal nefes alıyor bakıyor gülüyor izliyor mirildaniyor ama agizdan beslenemedi mideden beslenmeye basladi
doktor yakinda çıkarabiliriz demis abisi karismam demis dusenin dostu olmaz ya..istanbula gelsin dedim 7-8 ve 3 yaşında yavrum var imkanimiz olsada baş edermiyiz bakici vs yardimci olabilir üzülüyorum vesselâm ne oldum dememeli ne olucam demeli sevgiler

Geçmiş olsun Esma hanım Allah şifa versin, kimin ne olacağı belli değil. Hasta olan kaynınız ve abisi karışmam demiş ilginç Allah ıslah etsin üstelik bunu diyen bir abi. Kaynınızın bakımı için SYDV'ye müracaat edin bakım maaşı bağlattırmak için uğraşın siz bakamasanız da bakıcı tutun ama sydv kayıtlarında bakıcı siz olarak görünün, Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda iyileşir.

İyi günler Herkese geçmiş olsun,benim K.babam 80 yaşında bağırsak ameliyatı olduktan 3 gün sonra kalbi durdu çalıştırıldı şimdi yoğun bakımda şükür şuuru açık nefes alamadığı için oksijen makinasına bağlı bir haftadır doktorların ne karar vereceğini bekliyoruz..

@20metin

07.09.2015 tarihin de BABAMIZ Hakkın Rahmetine kavuştu.Ruhuna El fatiha..

20metin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bismillahirrahmanirrahim. Elhamdülillahi rabbil alemin . errahmanirrahim.malikiyevmiddin. iyyakenabudu ve iyya kenastain ihtinas sradel mustakiyim sradellezine en amte aleyhim gayrul magdubi aleyhim venedda alin amin.

Üst Alt