Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp krizi sonucu beyninde kan pıhtılaşması sorunu yaşayan oldu mu?

taner şahin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese çok geçmiş olsun;

Annem 18 şubatta evde kalp krizi geçirdi ve kalbi durdu 20-30 dk arası beyne oksijen gitmedi ambulansın gelmesi ile kalbi yeniden çalıştırıldı.ve yoğun bakım ünitesine alındı,kalbi çalışıyor fakat beyni oksijensiz kaldığı için bilinci kapalı ve beynin sağ tarafına kan pıhtısı atmış,5 gün oldu şu an için durumu aynı ilaçla pıhtı eritilip kendine gelmesini bekliyorlar,doktorlar 1000 de 1 şans veriyorlar,aramızda bu durumu yaşamış birileri varsa cevap yazarlarsa çok sevinirim olumlu yada olumsuz ,tekrar geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun üzüldüm allah şifa versin umarım iyileşir ama durumunuz çok zor benim babamda beyne fıhtı attığı için bitkisel hayata girdi bilinci kapalı 5 ay yaşadı mideye pipet taktı dr ordan mamayla beslediler yoğun bakımda ama zamanla organlarını kaybediyor son gün yine kalp krizi geçirdi ve kaybettik 1.5 ay oldu umarım anneniz yaşar allah sabrınızı versin....

çok çok gecmiş olsun sadce dua edecegim Anneciginize:(

teşekkür ederim cevaplarınız için başınız sağolsun sizinde ,bi umut beklemekten başka çaremiz yok.

saolun taner bey..yalnız her hastanın geçmişi önemlidir benim babam daha önce 3 kez beyin kanaması geçirmişti ve tansiyon hastasıydı durumu bu nedenle kritikti anneniz daha şanslı olabilir umudunuzu kaybetmeyin dua edin herzaman... çok geçmiş olsun...

Üst Alt