Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp masajı ile hayata dönmüşüm. Emekli olmak istiyorum..?

pentium

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bülent bey benim de bir sorum olacak.

Bir hastanenin acil polikiliniğinde akut miyokardiyal enfaktüs geçirdim.Kalp maşajı ile tekrar döndüm ve acil bir ambülansla başka bir hastanede anjiyo olup LAD D1 dalı hizası %100 tıkalı olduğundan 3,0*20mm ilaç kaplı stend takıldı.EF(>%55)45 (iki boyutlu ekokardiyografi)
SOL VENTRİKÜL;SEPTUM VE APEKS HİPOKİNETİK,ANTERİOR HAFİF HİPOKİNETİK yazıyor.
Effiend,coraspin,aldactazide,atacand,saneloc ve crestor devamlı kullandığım ilaçlar.

Yaş,prim ve sigortalılık süresi ile sıkıntı yoktur sanırım.
22 senelik aralıksız sigortam var.Acaba bu şartlarda vergi indirim oranım ne olabilir.

Şimdiden verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkürler.

Arkadaşım ef gayet güzel bu bakımdan ordan30 alırsınız diye tahmin ediyorum tansiyondanda 10 gelse gene kurtarmıyor kollesteroldende 10 puan almaya çalışın o zaman kurtarır tabi kalbin tam durumu net değil tahminim 30 benim

EVRE II:% 30
Fizik muayene ve eko kardiyografi ile kalp yetmezliği tanısı konulan, ejeksiyon fraksiyonu %50-60 olan ve tedaviye rağmen NYHA sınıf –II hastalar..

Kalp krizi nedeniyle, %30 alırsınız, tansiyon ilaçlarını 6 ay kullandıktan sonra iç hastalıkları uzmanında da %10 alırsınız. Balthazard formülüne göre; %37 eder.

Bu nedenle, sadece bu rahatsızlıktan yeteri oranda engelli raporu alamazsınız. Size tavsiyem, maluliyet cetvelini inceleyip, başka hastalıklarınız varsa eğer onlardan nasıl oranlar alabileceğinizi araştırmanızdır.

Geçmiş olsun.

kiyasettin bey kullandığım Atacand 8mg.tansiyon ilacımı ? Crestor 20mg da kollestrol ilacımı?Tansiyon ilacının raporu olması ne demek anlayamadım?Bu iki ilacı kullanmam tansiyon ve kolestrol hastasımı demek.Teşekkurler.

selam.psiyatriden ilac kullanimindan sonra belli bir sure varmidir.ozurlu heyet raporu icin soruyorum.. kiyasettin

Evet belli bir süre bakılıp ona göre oran verilir iyileşme durumuna göre

BEL ve BOYUN fıtıkllarında durum nasıl

Ortabedi de bel ve boyun fıtığı olması vergi indirimine yansıması nasıl oluyor acaba.Bilgileriniz için teşekkürler

Bel boyuna gelirsek onlarda kademe kademe değişir

[FONT=sans-serif]Diyabet %20[/FONT]
[FONT=sans-serif]h. Tansiyon %10[/FONT]
[FONT=sans-serif]poli nöropati %5[/FONT]
[FONT=sans-serif]fizik %7[/FONT]
[FONT=sans-serif]kalp kah ff%38 %50[/FONT]
[FONT=sans-serif]myha 2 ıty spab %25[/FONT]

[FONT=sans-serif]toplamda % 117 sizce sonuc ne olur arkadaşlar birde süreklimi olur yoksa sürelimi [/FONT]

Arkadaşım yazdığın oranlara göre alacağın oran %76 olur

Psikiatri yoksa kalpten dolayı sürekli olur

541 günüm var emekli olabilme şansım varmı tşk ederim ilginiz için

gunay1979

Malesef malulen emeklilikte bile enaz1800 gün aranmaktadır erken emeklilik için zaten 10 yılın uzerinde prim gunu gerekli

%76 1 yıllık verdiler arkada 2022 den faydalanır yazıyor vede ortobetik işaretli süregen(kronik) işaretli sosyal yardım ve engelli kimlik kartı işaretli bu 2022 den ben nasıl yararlanırım

OturanBoğa
benim raporum%71surekli tip2 diabet kolestrol tansiyon orta derece solunum yetmezligi isitme kaybi ve organ yoklugu(dalak alindi ) benim rapor ankaradan vergi indirimi icin surelimi olur sureklimi onaylanir

Sydv den gelir testi yaptıracaksın ordaki sonuç g0 çıkmalı o zaman baglanabilir

Üst Alt