Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalp nakilnden %73 oranlı raporum var. Hangi haklardan yararlanabilirim?
2011 yılında kalp nakli oldum ertesi yıl %73 özürlü oranı verdiler bana
hiç birşeyden faydalanmıyorum sigortamı kendim yatırıyorum kullandığım ilaçların bütün yan etkilerini yaşıyorum kemik erimesi kas erimesi unutkanlık böbrekte hasar görmede bozukluk vs.
6 yıldır sigortam yatırılıyor malulen emekliliği sordum 10 yıllık sigorta geçmişi gerekliymiş doktorumun dediğine göre kalp nakilleri 7 yıldan fazla yaşarsa büyük bir başarı sayılıyormuş 10 yıl kuralı büyük bir rezillik bizim için
araç almak istiyorum ona da %90 istiyorlar
özürlü aylığı alabiliyor muşum sadece ondada net bir bilgi yok bu maaşı alırsam eğer malulen emeklilik için gerekli süre dolduğunda bu maşı iptal edip emekli olabilir miyim veya direk malulen emeklilik ve araç alabilmem için yapabileceğim birşey varmı
Merhaba, bildiğim kadarı ile kalp nakli olanlar %100 rapor alabiliyorlar hadi en kötü %90 size neden 70 verdiler ilginç. bu arada kalp nakli olabilmek her babayiğidin harcı değil. maşAllah inşAllah uzun ve sağlıklı seneler yaşarsınız. diğer problemlerınız nakıl olmadan da varmıydı kas erımesı kemık erımesı bobrek gorme falan ?
merhaba yok hayır tek sorunum kalpti kullandığım ilaçların yan etkisi olarak bu şikayetlerim başladı şuan zaten 50 metre yürümeme bile engel oluyor bacaktaki sorunlarım
rigobert36 merhaba kesinlikle öneririm ağrın sızın nefes darlığın kalmıyor bendeki yan etkilerin sende çıkma ihtimalide oldukça düşük hatta doktorum sen bahtsız bedeviden şanssızsın Diyarbakırlı olduğu biliyordu orada çöl dağ tepe varsa oraya gitme karşına kesin kutup ayısı çıkar demişti baya gülmüştük öyle düşünüldüğü kadar zor bir ameliyatda değil zaten nakilden önce pil takmışlardı bana 3 sefer nakil olmaya bedel bir ağrısı vardı onun. nakildeki tek sorun kalbin uyumu düşünüldüğü gibi nakil sonrası ağrısı sızısı pek yok zaten 1 gün içinde kendine geliyorsun kendine geldiğinde 4 tane tüp takılı olduğunu fark ediyorsun bide o lanet sonda dedikleri birşey var idrar için 4 5 gün içerisinde o tüpleri çıkartıyorlar onlar çıktıktan sonra zerre ağrı sızı kalmıyor yani kendi kendine ulan 4 kişiye dalarım şimdi o kadar iyiyim diyorsun kendi kendine ve kendine geldiğin günden sonra yoğum bakımda günde 2 sefer 30 dk civarı seni rahat bir koltukta oturtuyorlar ve yine günde 1 sefer 1 dk civarı hasta bakıcı eşliğinde yürütüyorlar ben 13 gün kaldım yoğun bakımda ayrıca benim dediğim 7 yılıda kafana takma kader kısmet 2 3 yılda vefat eden hastalarda oldu ama 16 yıldır yaşayan nakil hastasıyla tanıştım ve hiç abartmıyorum bir boksörden daha kaslı dev gibi bir adamdı sana uygun bir kalp çıkarsa kesinlikle kaçırma inşallah en kısa sürede uygun bir kalp çıkar şimdiden çok geçmiş olsun