Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp nakli olacak hastaya % kaç rapor verirler. Bakım aylığı alabilir miyim?

Roje

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.
Ileri derecede mitral kapak yetmezliğim ve ileri derecede kardiyomiyopatim vardı. Bu sene nisan ayında mitral kapagim degisti ve kardiyomiyopatim ameliyat sonrası daha da ilerledi. Suan EF % 12 . Kalp nakli icin sıra bekleyenler arasına alındım. Bir iki hafta icinde de ritim bozukluğu olduğu için ICD takilacak. Sorum şu; % kaç oranında rapor verirler ayrıca evde bakim ücreti alma şansım var mıdır? Evde yalnız kalmıyor günlük islerimi dahi yapamıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Sevgiler.

Öncelikle geçmiş olsun. %100 rapor alırsın NET. Benim EF % 25-30 Kalp Yetmezliği Tanısı ile %100 raporum mevcut. Evde bakım aylığı içinde sanırım engelli aylığı bağlarken ki gibi eve giren ücrete bakarlar. Kaymakamlık buna detaylı bilgi verir ama raporu %100 alırsın kendimden biliyorum.

Çok teşekkür ederim. Size de cok geçmiş olsun. Acikcasi bu konuda cok fazla bilgi sahibi değilim. Acaba % 100 raporu olanlar hangi haklara sahipler. Aldıkları ücret ne kadar? Birde evde bakim ücreti verirler herhalde sadece esim çalışıyor

Birde geriye dönük ödeme yapıyorlar mı? Ameliyat olduğum tarihten itibaren mi ödeme yapılır?

hayır müracat tarihiniz geçerlidir

tabi raporunda ağır engelli ibaresi olması şart arkadaşım bakım aylığı için

Üst Alt