Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp nakli oldum. Malulen emeklilik başvurusu yapmak istiyorum..?

cemoguz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
s.aleykum hayırlı gunler

ben 4 ay once kalp naklı oldum şimdi malulen emeklı olmak ıstıyorum
10 yıl çalışmam var 2000 gun prımım var
şimdi hasteneden epıkrız raporunu aldım epıkrız raporuyla hastneden saglık kurulundan randevu alabılr mıyım

bır de sigortam 1800 den yatıyordu en düşükmalulen emeklı maaşım nekadar bılgı verırsenız sevinırım...

cemoguz

Önce gözünüz aydın, sağlıklı uzun ömürler dilerim. :)

Şu anda hastanede heyete girmeyin, bir anlamı yok. Yapmanız gereken, en çalıştığınız işyerinin bağlı olduğu sigorta müdürlüğüne gitmek ve malulen emeklilik başvurusunda bulunmak. Onlar sizi hastaneye sevk ederler (ameliyat olduğunuz hastaneye sevk isteyebilirsiniz isterseniz. Görevli memur isterse işinizi kolaylaştırabilir). Sevkle gideceğiniz hastanede muayene olup heyete gireceksiniz. Zaten nakil olduğu hemen tespit edilecektir ve rapor sgk sağlık kuruluna gönderilecektir. O kurul da nakili görünce hemen malulen emekliliği onaylayacaktır.

Maaş konuları maalesef iç açıcı değil. 700-750 tl gibi bir emekli maaşı bağlanır.

malulen emeklılık

bırde şu var epıkrız raporuyla ben sgk ya gıtmeden bana yakın unıversıte hastenesı var ordan saglık kurulu için gün alıp heyete gırebılırım degılmı sadece epıkrız raporuylaa..

Ilk önce gecmis olsun.Allah uzun ömür versin ilk önce size tavsiyem doktorlarin dedigini tut ve size verilen ilaclari sakin ihmal etmeyin.

Ben kendim Almanyada yasiyorum bende 2011 yillinda kalp nakli oldum Türkiyeden malülen emekliyim süresiz bende söyle oldu SGK kurumuna Ankaradan basvurdum ve Ankara numune hastanesine gönderdiler gidereken nakil olduguma dahil saglik raporumu götürdüm gittim muane oldum zaten fazla birsey yapmadilar

kalp EKG ve ultrason cektiler herseyi gördüler daha sonra heyette girdim ve onlar sonucu saglik kuruluna gönderdiler.Ek rapor istediler hastaligin ne zaman basladigini tespit etmek icin galiba hastaklik calismaya baslamdan önce varsa malulen emekli olunmuyor Türkiyede

cemoguz

kendi başınıza alacağınız rapor emeklilik başvurunuzda hiç bir işe yaramaz. Malulen ememlilik için sigorta müdürlüğüne başvuracaksınız, sizi hastaneye sevk edecekler...

Üst Alt