Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp nakli sırası bekliyorum. Hangi oranda rapor verilir?

tugrul 27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben araba icin ötv indirim raporu almayı düşünüyorum rahatsızlıgım kalp yetmezsizligi ef % 20 olarak görünüyor kalp nakil sırasındayım ve şu anda kalp pili takılı tahminen araba ala bilmek icin bana rapor kac cıkar teşekkürler
malulen emeklilik icin de günümün 1800 olmasını bekliyorum

rapor oranınız %100 olur geçmiş olsun ayrıca 1800 günden de emekli olabilirsiniz sgk ya başvurup malulen emeklilik için müracat etmeniz gerekir
tugrul 27

abii cok sagol biraz olsun beni rahatlattın allah da seni rahatlatsın

sende sağol kardeşim durumun bu maalesef keşke olmasa ama olmuş bikere dediklerimde doğrudur şüphen olmasın tugrul 27

Abi mrb benim sana bir sorum olcak ben de kalp yetmezsizli varya 100% rapor alirsam ehliyetim iptal olurmu bir bilgin varmii tesekkurler

tugrul 27

tuğrul öncelikle ef değerin önemli eğer 30 un altında ise % 100 alabilirsin normalde evt ehliyetin iptal olur ancak dr lar bazan bunu belirtmiyor trafik herhangi bir kontrolde ekranda oranı görürse ehliyete el koyup hastaneden sürücü raporu isteyebiliyor

cok sagol abi peki bana h ehliyeti verirlermi benim hicbir sıkıntım yok cok şükür kalp yetmezsizliyin den başka
abi hakkını da helalet sada yük oluyoruz

hayır sana h ehliyet vermezler fakat ötv siz araç alabilirsin buda çok büyük bir nimet sıfır araç alıyorsun normal fiyatın 3 te biri karın oluyor ancak bu aracı senin kullanmanada büyük olsılıkla izin verilmez bunuda bil
tugrul 27

sendende kardeşim geçmiş olsun kendine iyi bak

Üst Alt