Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp pili, damar tıkanıklığı ve işitme kaybı ile alabileceğim oran ne olabilir?

Yesilomer

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler babama geçen sene kalbi durduğu için kalp pili takıldı yaklaşık 5 senedir de elleri ayakları devamlı titrediği için ilaç kullanıyor doktorlar Parkinson yada beyne giden damarlarda tıkanma var dedi kulakları duymadığı için 2 ay önce raporla kulaklık aldı yaşı 80 bu şartlarda heyetten yüzde kaç engelli raporu alır yardımcı olursanız sevinirim

Heyeti bitiremedim şimdi ne olacak

İyi günler geçen hafta babamı heyete soktuk fakat babam kendini iyi hissetmediği için eve dönmek mecburiyetinde kaldık heyette ki 4 bölüme giremedim şimdi ne yapmam gerekiyor ayrıca bazı bölümler (kulak burun boğaz gibi) heyet kağıdına verdiği oranı yazarken bazı bölümlerde muayene edip oran falan yazmayıp çıkabilirsiniz dedi babamın hastalığı olmadığı bir bölüm olsa oran vermemesini normal karşılarım ama babamın kalbinde pil var ve muayene edip soru sorup oran vermeyen bölümden biri kardiyoloji bölümü bu benim kafamı karıştırdı

Tekrar hangi hastanede heyete giriyorsan Oraya heyet günü gidin yarım kalan bölümleri gezin Tamamlayıp heyete girin..Ayrıca kardiyoloji oran vermediyse Geçerli bir sebebi vardır bunu heyette dile getirirsin orda cevabını alırsın kardeşim Geçmiş olsu n..

Oran verip kağıda yazmama durumu olabilir mi çünkü göz polikliniğinde doktor muayene ettikten sonra sekretere yüzde 22 2 sene sonra kontrol dedi yani yüzde 22 oran verdi fakat o da kağıda bir şey yazmadı

Üst Alt