Öncelikle herkese merhabalar 20 Eylül 2022 de kalıcı icd kalp pili takıldı bu tarihten sonra malulen emeklilik için SGK ya muracat ettim rapor almam için Bursa yüksek ihtisas ve eğitim araştırma Hastanesi'ne sevk ettiler yaklaşık 2 ay süren sağlık raporu işlemleri sonucu yazınız eve gelecek diyerek beni gönderdiler yazı elime ulasmadi bugün (22.03.2023) artık dayanamyip aradım SGK yi yaziyi Aralık 2022 de göndermişler ama bana ulasmamis güya içeriğini sordum ağır engel durumu olmadığı için malul olamayacağım yönünde bir karar çıkmış.
Ama ben şu anda calisamiyorum evimde odadan odaya geçerken bile yorulduğumu hissedebiliyorum ne kadar uyusam da hatta hiç uyumadan güne devam etsem de aynı yorgunluk ve bitkinlik halı hep üzerimde mevcut.
Şimdi ben ne yapmalıyım malullük olmuyor girip bir işe çalışsam günü orada nasıl bitiririm küçük bir ilçede oturuyorum beden gücü ile çalışmak zorundayım
Yapabileceğim herhangi birşey ya da izlemem gereken bir method varsa lütfen burdan görüşlerinizi yazın
Benim bildiğim kadarı ile ablasyon uygulandı ise %10 kalıcı kalp pili takıldı ise %30 oran yani toplamda %40 bir engel oluşturuyor olarak biliyorum
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Ama ben şu anda calisamiyorum evimde odadan odaya geçerken bile yorulduğumu hissedebiliyorum ne kadar uyusam da hatta hiç uyumadan güne devam etsem de aynı yorgunluk ve bitkinlik halı hep üzerimde mevcut.
Şimdi ben ne yapmalıyım malullük olmuyor girip bir işe çalışsam günü orada nasıl bitiririm küçük bir ilçede oturuyorum beden gücü ile çalışmak zorundayım
Yapabileceğim herhangi birşey ya da izlemem gereken bir method varsa lütfen burdan görüşlerinizi yazın
Benim bildiğim kadarı ile ablasyon uygulandı ise %10 kalıcı kalp pili takıldı ise %30 oran yani toplamda %40 bir engel oluşturuyor olarak biliyorum
Şimdiden herkese teşekkür ederim