Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp pili takılan hasta için bakım maaşı alınabilir mi?

Afyonlu20

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Babamın yüzde 63 kalp yetmezliğinden raporu var Perşembe günü bakım maaşı için başvuru yapicaz acaba bakım maaşı aabilirmiyiz bel fıtığı ve gözlerde az görme var bilgisi olan bilgilendirebilirmi

Afyonlu20
ebm için ilk şart %50 ve üzeri ağır engellı ya da tam bagımlı yazan rapor eger böyle bi rapor yoksa engellı raporu isterse % de 100 olsun ebm baglanmaz .daha sonrada gelir krıteri var hane kişi başı gelırı 1402 tlyı geçmıcek kaç kişisiniz ve gelriniz nedır bilemden buna bişi diyemek. sonra eve heyet gelıo ve hastaya bazı sorular soruo eve bakıolar ve karar verıolar gelen heyetın raporuna göre kurum heyetı toplanıp olumlu ya da olumsuz karar verıo.eve gelen heyet gederken hesap açtırıp hesop noyu getrın derlerse bu bağlancak anlamına gelıo bı aksılık olmazsa baglanıo tabı szın o belgeyı teslım etmenzı sonucunda

Allah razı olsun tşkler bağlanırsa haberdar edicem inş

Evin durumu evde iki engelli birde annem var bana baktığı için bakım maaşı alıyor başka gelir gider yok

Pazartesi raporu teslim.edicez kardiloji Aritmik 49.9 alfa 20 ritim 50 el 30.35 yazmış beyin cerrahi de8 yazmış kaç.alir.babam.bakim.maasi.icin yeterlimi

Doktorların bazıları oran yazmamışlar

Raporu aldık yüzde 63 den yüzde 71 çıkardılar ama.kismi bağımlı yazmışlar

Afyonlu20
kısmı bagımlı yazdıgı için heç kuruma gedip başvuru etmeyın .kabul etmezler.çünkü başvurunzun kabul edılmesı için ya tam bagımlı ya da ağır engellı yazması gerekıyor

sevgili kardeşlerim bugun vasi icin bugun heyetten gectim olumlu olarak döndü benim anlamadıgım 12ci ayın 23de mahkeme var hangi aydan sonra alıcam maaş 2022 maaşı

kalem abla adres degşikligi yaptık köye taşındık annemin bakım onaylandı benim vasi olarak annemin mahkeme kararı istediler heyet raporu 12ciayın23 de mahkeme var acaba toplu alırmıyım

Afyonlu20
bahsettıgn maaş 2022 ise başvuru tarıhını takıp eden aydan ıtıbaren bırıkenlerı alırsın
ilk mesajında babanın rahatsızlıgından bahsetmıstın şimdi annem dıon bu maaş kıme bağlanıo

burdaki konu babama ait konuyu kapatıverin tamamlandı cünkü

Üst Alt