Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp pili, uyku apnesi, obezite ve insülin ile rapor alımı!?

omeri7

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

6 yıl önce sadece kalp pili için vergi indirimine başvurmuştum hasekiye %20 olarak rapor geldi Ankara'dan.

Kalp pili 2 defa takıldı 2009-2013 (Haseki kardiyoloji)

Geçen 6 yıl süresince;
- Uyku apnesi (Orta derece Samatya dan raporum var) (Samatya DH uyku polikliniği)

- Obezite (115kg, 170cm) raporum yok.Diyetisyene gitmişligim var. (beylikduzu devket muayene 2 defa ilaç yazdı.)

- İnsülin direnci (Dahiliye doktoru ağzı ile tip2 diyabet dedi raporum yok.İnsiluj direnci için ilacım var.) (2 hastanede dahiliye muayenesi Beylikdüzü , Esenyurt DH)

Bana verilen rapor hiç bir işe yaramiyor. 1997 den beri 6000 günüm var. Emeklilik veya iş yeri kuruluşunda vergi indirimi vb. şeylerden yararlanmam için ne yapmam lazım ?

Yaptıklarım; Hasekiye gittim tekrar heyete ilave hastalıklarım için tekrar heyeti girip yeniden oran belirlenmesini istediğimi söyledim. Oradan köpek gibi davrandılar git doktordan kağıt al ben karar veririm tekrar girip , giremeyeceğini dedi görevli erkek. Bende sinirlendim çıktım bir şey söylemeden. Hangi doktordan nasıl bir rapor alıp bu arkadaşa götüreceğim?

Şu anda çalışmıyorum.

Üst Alt