Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp rahatsızlığı olan annem için rapor almak istiyorum..?

panoz

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
Annem kalpden ameliyat oldu bypass.
Annemin taşikardi si(çarpıntı) var aynı zamanda kalp yetmezliği 2 kapağı değişti
aynı zamanda kronik astımı var ilac kullanıyor midesinde reflu var kalp ameliyatıni 2 ay önce oldu.
nezaman başvurabilir iz başvurmak için herhangi bi sure beklememiz gerekirmi heyet için. Tayin için almak istiyorum . tesekkur ederim

Kardeşcağızım Sağlık Kurulu Raporu ve Engel Oranının Bildirilmesi İçin herhangi bir süreyi beklemene gerek yok HEMEN Anneniz Sağlık Kuruluna Başvuru yaparak işlemlerini başlatabilirler zaten o bir başlasın hastane seni YETERİNCE BEKLETECEKLER en az 1 ay Bekleyeceksin bu arada polikinikleri gezecek ve sağlık kuruluna çıkaçaksın,,, Burası türkiye oran anlamında ne tutarsa kardeş aynı rahatsızlıklara verilmiş 100 çeşit yüzde oranına denk gelebilirsin ama yüzde 50 yi görür diye tahmin ediyorum ve tayin konusundada sana şunu söyleyim ben şahsıma ait yüzde 40 engelden dolayı tek tayin talebi tek yer ile dmk -ya göre tayin olmuş biri olarak konuya hakimim senin bakmakla yükümlü olduğun ve alternatifsiz illiyet bağının olduğunu ispat ederek annenin yüzde 90 rapor alması gerekiyor veya ağır engel ibaresi yada bakıma muhtaç ibaresi gerekiyor. raporu al dilekçeni hazırla sonrasını değerlendir........

Peki teşekkür ederim cevap için. İbare olarak bakıma muhtaçtır yazmaları cokmu sıkıntı acaba?

Annem by-pass ameliyatı oldu, şeker hastalığı var bu ikisi için başvurduğunda (kardeşim üniversiteyi kazanınca kyk yurdu öğrenci yerleştirme için) %52 oranında rapor vermişlerdi (geçen sene). İnşallah gönlünüzdeki, hakkınızda hayırlısı olur ve tez zamanda olur.

Teşekkür ler hocam. Tahmini olarak rapor yüzdesi hakkinda bi fikri olan varmı acaba. Birde bakima muhtaçtır ibaresini yazdirmakta sikinti cekebilirmiyiz ayrıca babam vefat etti ben kardeşim ve annem varız bi etkisi olurmu acaba saygılar

Bakıma elverişli değildir - kendi bakım aktivitelerini yapamıyor - yaşantısında başka ilgiliye muhtaçtır ibareleri aslını istersen doktorun insiyatifinde

Tahmini Rapor Oranınız Tahminen Yüzde 50-60- Aralığında Olaçak diyerek SADECE Bir tahminde bulunulabilir , Bu Rahatsızlıktan dolayı Sağlık Kurulundan ve Doktorlardan başka birinin bunun bilmesi mümkün değidir, Umarım İnşallah yüzdeniz Daha Fazla Olur,ama tayin işlemlerinde yüzdede çok önemli bunuda unutma, Bak Şimdi Bu Hastalıktan dolayı tamamen doktorun İnsiyatifinde olan bir durum bu Doktor Yukurıda Belirttiğim İbareleri Yazabilir Bak, Bu ibarelerin yazılması hastanın durumu ile alakalı yüzdeninde aslında yönetmelikleri gereği çokda bir önemi yok aslında, ama sana şunuda diyebiilirler yüzde 90 olmazsa tayin durumuna esas kullanamazsın ihtimaller arasındadır.

Üst Alt