Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp rahatsızlığım mevcut. Böbreğimi bağışlamayı düşünüyorum. Askerliğim ne olur?

Enough

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba, siteyi uzun süredir takip ediyordum fakat üye değildim. Aklıma takılan bir kaç soru var bilgisi olan veya aynı durumda olanlar bilgilendirirse sevinirim ;

Kısaca anlatmak gerekirse, 1.71 boylarında 48 kiloya sahip olan biriyim kalbimde ritim bozukluğu mevcut en ufak yorulma da çarpıntım oluyor ve elim ayağım ileri derecede titriyor. Ritim bozukluğu muaf listesinde yer alıyor mu? *Ek olarak üfürük de mevcut.

Bir diğer sorum ise yakınım için böbrek verme durumum var, bu olaydan ötürü muaf olmam söz konusu mudur?

OturanBoğa Bülent ağbi bilgilendirirsen sevinirim.

kalp ritim bozuklukları çürüğe çıkıyor genellikle hastalığın seyri ve gelişimine bakılıyor yapman gereken askere gitmeden önce bulunduğun ildeki askerlik şubesine gitmen ve seni en yakın asker hastanesine sevk etmeleridir

oradaki asker hastanesindeki kardiyologlar sana rapor verecek belki heyete çıkartacak ya askerliğe elverişlidir yada muaftır diye bir karar alacaklar yada sana geri hizmette çalışabilri spor filan yapamaz diye bir raporda verip askere yollayabilriler ,

sana sivil hastanede verilen raporlarıda getir allah şifa versin, DİĞER SORU ORGAN BAĞIŞI FIKRIN COK GÜZEL AMA KALP SORUNUN VARSA SICAK BAKMAYABILIRLER DOKTORLAR

@HOŞCAKAL Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim, askeri hastane demişsin bildiğim kadarıyla devlet hastaneleri bakıyor ben mi yanlış biliyorum?

@OturanBoğa Bülent ağbi yorumlarını sık sık takip ediyorum benim durumum hakkında da bir şeyler söyleyebilir misin rica etsem?

Bende de senin gibi kalp ritim bozukluğu var nasıl olduğunu anladı kalp doktoru ekkg mi holtermi

Geçmiş olsun çok zor bir hastalık yaşayan bilir elf de çıkmışsa holter taktir

nfrysmn

Hayati tehlike sorunum olmazsa vermeyi düşünüyorum açıkcası, keyfi olarak vermeyeceğim tabi ki yakınım ve ihtiyacı var. Bakalım hayat neler ile karşılaştıracak bizleri

Enough

hayırlı cumalar... evet yanlış yazdım devlet hastanesi tam teşekkülü devlet hastanesi olacak

sen verirsinde senden alırlarmı
sağlık sorunu olan birinden organ almazlar
bunu soruyorlar araştırıyorlar holter takıyorlar sana 1-2 gün
testler yapılıyor pat diye böbreğini almıyorlar

nfrysmn
Bilgilendirmen için teşekkür ederim, hayırlısı neyse o olsun

HOŞCAKAL
Size de hayırlı cumalar, geri dönüş için teşekkürler bende şaşırdım askeri hastane deyince siz :)

Üst Alt