Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp rahatsızlığım olduğu ortaya çıktı. İşyerinde beni neler bekliyor?

reis3542

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim sorum şu şu anda çalışmakta olduğum iş ağır ve tehlikeli ancak bazı ağrı ve şikayetlerim olduğundan doktora gittim ve kalp hastası olduğum çıktı ayrıca bana tehlikeli iş yapamaz raporu verildi kendi mesleğini icra edemez dendi bunun bana faydaları ve zararları ne olabilir şimdi nasıl bir yol çizmem gerekiyor iş yerimle ilişkim henüz kesilmedi şu an daha raporluyum aydınlatırsanız sevinirim şimdiden ilginize teşekkürler saygılarımla..

İşyeriniz size sağlığınızı zora sokmayan bir görev verecek ya da tüm tazminat hakkınızı ödeyip işinize son verecek. Siz hangisini tercih ediyorsanız, o yönde işverenden talepte bulunun.

Ayrıca, rahatsızlığınızdan ötürü sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üzeri rapor alabilirseniz (bunu doktorunuz bilir) sakat statüsüne dahil olabilir, bu sayede erken emeklilik vb. haklardan yararlanabilirsiniz.

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler . ayrıca bu ağır iş yapamaz raporundan sonra bir rapor dahamı almam gerekiyor özürlü raparu gibi veya bu alacağım raporda yüzde verilecekmi

Üst Alt