Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp rahatsızlığım var. Üniversite mezunuyum. EKPSS’ye hangi statüde gireceğim?

İsmailzengin18

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Benim yüzde 43 oranında kardiyovasküler hastalıklar grubunda raporum var.Sorum şu benim ekpssde hangi gurupta sınava girecgim? Yani genel olarak mı adlandırılan olacak? Grup grup diye duydum.Birde sınava giren arkadaşların bilgilerine dayanarak nasıl calisabilirim beni aydinlatirsaniz sevinorim.Yardimci olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Venus Z20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oncelikle gecmis olsun.sinava genelden gireceksiniz zaten kayit esnasinda onlar beliryor.Genel grubu olacaktir.Sinava da lise mezunu mu onlisans mezunu mu lisans mezunu musunuz buna gore bilgi verebiliriz.ancak sinav zor deil zaten.

Cevabınız için teşekkür ederim.lise mezunuyum meslek lisesi elektronik bölümü

Venus Z20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üniversite mezunu olunca da mı genelden giriyoruz yerleştirmeler nasıl oluyor ?

Engel durumuna göre genel den giriyorsun üniversite mezunu lisans tan sinava girer.

gökyüzü12
Üniversite mezunu olarak söylüyorum sağlık durumunuza göre lisans grubunda genel zihinsel sınav başvurusunda belli olduktan sonra giriyorsunuz örneğin ortopedik genelden girer vb

Ortaöğretim genelden girceniz

Şubatta başlar başvuru

Nisanda sınav

Üst Alt