Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp rahatsızlıklarımdan dolayı malulen emekli olabilir miyim?

Peki işkurdan basvurdugumda prim günümü doldurdugumda tekrar sgk hastaneye rapor için gönderirmi? Yoksa aldıgım rapor üzerinden emekli.olabilirsiniz?

Bugün 1 günde heyete girdiğim trafik Hastanesi ne gittim.dr Mitral kapağı degerlendirdi aort kapağı değerlendirmedi 2 kapakçımı değişti.dr konuştum 2 kapak olunca 1 tanesini değerlendiriyorum yönetmelik böle dedi Mitral ef si %60. Aort ef si %58 çıktı yani bana Mitral 40 tansiyona 10 ASD için 10 verdi bana baltazar a göre dedi raporun % 43 aort kapağında değerlendirmesi gerekmiyormuydu. Lütfen acil cvb Persembe heyete giriyorum yoksa girmeyeceğim.

Yanlış yazmışım Mitral %30 dedi

AYSEEN;
evet dr doğru söylemiş yönetmelik öyle hepsi teker teker değerlendirilmiyor en büyük oran hangisine denk geliyorsa onu veriyorlar demekki sizin alabileceğiniz oran kalpten 30 muş 30 vermiş engelli oranınızda 43 yapar doğru söylemiş dr

evde sadece eşim çalışıyor 3 kişiyiz bende 2022 den yararlanabilirmiyim..yararlanmak için izlemem gereken yol nedir,

%43 raporum ve 96 sigorta girişimle ne zaman emekli olabilirim?

13.07.1975 doğumluyum . Ssk giriş :26.05.1996 doğum ödemesiyle birlikte 3300 günüm var % 43 özür raporum var ne zaman emekli olabilirim .şimdiden teşekkür ederim.

Defterdarlıktan 3. derece saktlık idnirimi aldığınızı varsayarsak, 17 yıl sigortalılık süresi ve 3920 gün prime tabisiniz.

Yani primleriniz 3920 gün olduğunda emekliliği hal etmiş olacaksınız

2008_oncesi.PNG

Üst Alt