15 yıldır omurilik felçliyim. Bir süredir günde birkaç defa olmak üzere nabzımın hızlı attığını ölçüyordum. O anlarda içim geçiyor, gözlerim kararıyor ve illa ki yatağa geçip dinlenmem gerekiyor. 15 dakka yattığımda normale dönüyor... Bu şikayetle kardiyologa gittim.
EKG ve kalp ultrasonu (adı illa ki başkadır ya, ben bilemedim) yaptı. Bir sorun görmedi. Bunun üzerine 24 saat boyunca kabi dinleyen bir cihaz taktı göğsüme. Bugün onu çıkartıp sonuçları inceledi doktor. Kalpte ritim bozukluğu oluyormuş. 50 gün boyunca günde 1 defa Diltizem SR Tablet kullanmamı söyledi (1 tabletin 2/3'ünü)
Bir de B12 eksikliği çıktı.
Not: İlk anda Anksiyete olabilir mi dedi doktor ama sonra olmadığına ikna oldu.
Her bişeyi forumda paylaşınca, bu deneyimi de aktarayım dedim Benzer şeyler yaşayanlar da deneyimleriini aktarırsa güzel bi birikim olur.
EKG ve kalp ultrasonu (adı illa ki başkadır ya, ben bilemedim) yaptı. Bir sorun görmedi. Bunun üzerine 24 saat boyunca kabi dinleyen bir cihaz taktı göğsüme. Bugün onu çıkartıp sonuçları inceledi doktor. Kalpte ritim bozukluğu oluyormuş. 50 gün boyunca günde 1 defa Diltizem SR Tablet kullanmamı söyledi (1 tabletin 2/3'ünü)
Bir de B12 eksikliği çıktı.
Not: İlk anda Anksiyete olabilir mi dedi doktor ama sonra olmadığına ikna oldu.
Her bişeyi forumda paylaşınca, bu deneyimi de aktarayım dedim Benzer şeyler yaşayanlar da deneyimleriini aktarırsa güzel bi birikim olur.