Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp sağ sinüs valsalva rüptürü ile engelli raporu alabilir miyim?

zvezda

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba, kalbimde sağ sinüs valsalva rüptürü çıktı anjioyla kapatamadılar çarpıntı kafaya annıda zonklama yapıyor bazen acı ağrı giriyor ve ağrı girdiği gibi kollarıma halsizlik yapıyor anında. ve boyun tarafına zıplatıyor. yürüyüşlerde bayır yukarı falan çıkarken ya da az bir yürüşte normal yolda tıkanma yapıyor az yürüyüşte bile yorgunluk ve halsizlik yapıyor ellerim kollarım ve bacaklarım anında güçsüzleşiyor halsizlik oluşuyor. Birde tatlı birşey yediğim zaman hemen burnumun yanlarına göz altlarına doğru ate nemli terli gibi bir sıcaklık geliyor tatlı birşey yediğim zaman hemen çarpıntı yapıyor kalbime. acaba şekermi var ? Ben engelli raporu alabilirmiyim askerlikten muaf raporu verdiler. sağlık kurulunda başhekim sormuştu çalışıyormusunuz diye hayır çalışmıyorum demiştim. İş hayatına girmem için engelli raporu almam lazım. doktor sağlık kontrolünde sedyede kalbime kamera ile bakarken diğer doktoru çağırmıştı benim kalbe giden bir damar solda değil ortadaymış galiba bu çok nadir görülürmüş kontrolde diğer doktor kontrolü yapan doktora ba. mı diye sormuştu ? bu ne demek acaba ? ayrıca doktor korkunç bir ifadeyle gözlerini büyülterek ve dudaklarını ısırarak ba. mı diye sormuştu :(

Üst Alt