Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp, şeker ve tansiyon hastasıyım. yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

kara kumru

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
.kalp krizi geçirdim.sol damarda %100 tıkanıklıkla anjioya alındım stent takıldı. 2 yıldır ilaç tedavisi görüyörüm. sol ventrikülde segmenter hareket kusurum var. kroner arter ve arteryel hipertansiyon_ hiperlipidemi veaterosklerotik kalp hastalığı olarak 2 rapor verildi toplamda 7ilaç kullandığım için 1 yıldır da sol kulakta %25işitme kaybım var.)ayrıca kronik ürtiker var...ef 44.benim malüllük şansım var mı? 2004 yılından beri bağkurluyum.2009 da kalp krizi geçirdim.hastalığıma tanı 2009 da kondu.

kulağımdaki kayıpta ilaçlardan dolayı geri dönüşü yok.devlet hastanesinde tedavi oldum acil sevkle özel hastane de stentim takıldı 8 günde devlet hastanesinde yatırdılar.şirket sahibi görünüyorum ilaçları düzenli almadığım dönemde tüm kan değerlerim değişiyor diyetle engellediğim şekerim var..

bu durumda emeklilik şansım .% kaç olur..trigliserit ilaç ve diyete rağmen 530 iyi kolestrolde 25 civarı..:((((( ürtikerim için kullandığım ilacıda depresif bozukluk olarak recete ediolar.

doğum tarihim 01-08-1972.
işe başlangıç bağkurum 30-04-2003. hizmet sürem 8 yıl 2 ay olduğundan sanırım zaten çokkkk zor.. bağkur işveren göründüğüm için dahada zor. sanırım üniversiteye giden 2 oğluma yatırım daha mantıklı. benim durumumda cidden sürekli ağrı çekerek 2. şans denilen hayatı yaşamanın anlamını çözemedim zaten. malesef ben ölüyüm mezarda diğilim, diriyim hayatta diğilim moduyla kabuğuma çekilip kuzu kuzu primlerimi yatırayım. kızım olmadığı içinse maaşım zaten devlete kalıor. eşim de bağkur emeklisi o da hak edemiyor..
umarım primlerim gercekten ihtiyacı olan insanların tedaviler için kullanılır. bu dünyada alamadığım haklarımı öteki tarafta alırım ..umarım..

oturan boğa ilginize çokkk teşekkürler.

Üst Alt