.kalp krizi geçirdim.sol damarda %100 tıkanıklıkla anjioya alındım stent takıldı. 2 yıldır ilaç tedavisi görüyörüm. sol ventrikülde segmenter hareket kusurum var. kroner arter ve arteryel hipertansiyon_ hiperlipidemi veaterosklerotik kalp hastalığı olarak 2 rapor verildi toplamda 7ilaç kullandığım için 1 yıldır da sol kulakta %25işitme kaybım var.)ayrıca kronik ürtiker var...ef 44.benim malüllük şansım var mı? 2004 yılından beri bağkurluyum.2009 da kalp krizi geçirdim.hastalığıma tanı 2009 da kondu.
kulağımdaki kayıpta ilaçlardan dolayı geri dönüşü yok.devlet hastanesinde tedavi oldum acil sevkle özel hastane de stentim takıldı 8 günde devlet hastanesinde yatırdılar.şirket sahibi görünüyorum ilaçları düzenli almadığım dönemde tüm kan değerlerim değişiyor diyetle engellediğim şekerim var..
bu durumda emeklilik şansım .% kaç olur..trigliserit ilaç ve diyete rağmen 530 iyi kolestrolde 25 civarı..(((( ürtikerim için kullandığım ilacıda depresif bozukluk olarak recete ediolar.
kulağımdaki kayıpta ilaçlardan dolayı geri dönüşü yok.devlet hastanesinde tedavi oldum acil sevkle özel hastane de stentim takıldı 8 günde devlet hastanesinde yatırdılar.şirket sahibi görünüyorum ilaçları düzenli almadığım dönemde tüm kan değerlerim değişiyor diyetle engellediğim şekerim var..
bu durumda emeklilik şansım .% kaç olur..trigliserit ilaç ve diyete rağmen 530 iyi kolestrolde 25 civarı..(((( ürtikerim için kullandığım ilacıda depresif bozukluk olarak recete ediolar.