Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp sorunum var. Askerlik durumum ne olur?

richardconte

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler kalp kapakçıgımda hava kaçırma var ve ritim bozukluğu hastane de doktor rapor verdi bunu götür gataya sevk ederler askere gitmezsin diye emin konuştu biraz da internetten araştırma yaptım cogu ritim bozuklugundan falan gitmemiş tam bilgisi olan biri var mı acaba ?

richardconte

Askerlik şubene gidip raporu göster aile hekimine sevkediyorlar orda doktora göster raporları o da askeri hastanede gitmen gereken doktorları yazıp kağıdı sana veriyor şubede gideceğin hastaneyi belirleyip kapalı bir zarf içinde kağıdı veriyor onunla askeri hastaneye gidip başvuruyorsun ordaki doktor hastalığı ne derecede görürse artık ben etimesgut ve gatada bir takım kontroller sonunda aldım muafiyeti gatadaki kardiak mr a etimesgut askeri hastanesindeki doktor bakıp kalp iki kapağında da yetmezlik ve kardiyomiyopatiden soktu heyete ve aldım

Hastaneye gideceğin güne kadar askerlik şuben belirliyor o gün içinde gitmelisin tecilin bozuluyor çünkü

Askeri hastanedeki dönem içinde yol giderleri kaldığın otel gibi faturaları atmazsan geri dönüşte askerlik şubesine verip paralarını alabilirsin

Üst Alt