Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ve damar hastalığımla %55 raporla MTV indiriminden yararlanabilir miyim?

ertan3451

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Merhabalar %55 kalp ve damar üzerime engelli raporum var süresiz ağır efor gerektiren işlerde çalışamaz.
Daha dün aldım raporu normal reno symbol aracım var acaba mtv indiriminden faydalanabilirmiyim, birkaç video izledim arabaya ek parça yada değişim yapılması gerekiyor deniliyor benim engelim kalp ve damarla alakalı oldugu için arabaya ne yaptırabilirim ki nasıl faydalanabilirim

Sevgili kardeşim MTV.den yararlanmak için ortapedik (El ayak) engelin olması rerekmektedir.

Mtv indirimi için yardım edebilirmisiniz?

Merhabalar engel oranım %55 süresiz engel durumu süreğen kronik ağır efor gerektiren işlerde çalışamaz ibareli, iki tane kalp ve damar ameliyatı oldugum için rapor aldım, MTV den oran olarak oluyor ama arabada aparat bişey olması gerekiyormuş heralde, kalp ve damar üzerine raporu olan birisi varmı mtv den yararlanabilen, aracım reno symbol yada nasıl yararlanabilirim

mtv yaralanmazın için %90 üstü 90 altıda tertibatlı ortopedi olmanız gerekli siz yinede maliye ye sorun

Evet tertibat veya aparat lazım, ama belki kalp ve damar üzerine rapor alıp mtv yapabilwn vardır

sitede ne kadarda bilgili olunsada en sağlıklısı maliye ye sormak

mtv,den yararlanman için aracının engellı aracı olarak tescıl edılmıs olması gerek aksı durumda mtv ındırımınden yararlanamazsın

Üst Alt