Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ve diğer rahatsızlıklarımla alabileceğim rapor oranı nedir?

vtetik

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba volkan ben . haziran 2021 de bypass oldum. 3 damar yuzde 90 1 damar yuzde 40 tıkalıydı. 4 damar değişti epikrizde ef 61 . ritim düzenleyici ve kan inceltici ilaç kullanıyorum. genetik trigliserid hastasıyım sürekli raporlu ilaçlarım var. reflüm var. göbek fıtıgı ameliyatı oldum , tekrar karın duvarında açılma var. daha önce göbek fıtıgı, kıl dönmesi, safra kesesi ameliyatları oldum. tahmini engel durumum ne çıkar bilgisi olan varmıdır. vergi indirimnden faydalanmak istriyorum

I25.1 ATEROSKLEROTİK KALP HASTALIĞI
I25.1 ATEROSKLEROTİK KALP HASTALIĞI
I49.9 KARDİYAK ARİTMİ, TANIMLANMAMIŞ
I10 ESANSİYEL (PRİMER) HİPERTANSİYON
E78.4 HİPERLİPİDEMİ, DİĞER
raporlarım bunlar

Valla hiç belli olmaz oran işleri benimde birçok hastalığım var ama eski raporum yüzde 44 dü yeniden rapor almak istedim yüzde 39 verdiler doktorlar çok vicdansız ben itiraz ettim bakalım ne olacak bu ayın sonunda üniversite hastanesine sevk edecekler....

illa bir ortalama varıdr herhalde yada baypass için verilebilecek en düşük oran

vtetik

valla bu dediğini ancak uzman doktor bilir burda kimse bilemez bunu ....
ama dediğim gibi engelli raporu işleri çok zorlaşmış eskisi gibi değil bak ben nerdeyse 1 ayı geçti hala adam akıllı rapor alamadım işe girecem giremiyorum...

burda kimse ceap yazmıyor ama benimki ile karşılaştır nerdeyse aynı durumda toplam 19 alırsın en fazla sende osas olmadığından bypass var ama ona ne verilir bilemedim onu araştır 35 gibiyse 40 üzeri emekli olursunuz

Bypass için 30 filan diyorlar. Bugun iç hastalıkları doktorum genetik kolesterol yükselmesi olduğu için 15 20 gelebilir dedi engel oranı. Endokrine gidecem şimdi. Bakalım kismer

Bypass icin en az 30 kolestrol en az 10 hipertansiyon 10 ameliyat izi en az 5 puan totalde 40 üzeri oran almanız kesin ben sadece stentle 43 puan aldım düşünmeyin gidin

Saolun bilgi için

Daha önce benzer bir müracaat yapan az buçuk bilgi sahibidir belki

merhaba engel oranı için basvuru yapmayı düşünüyorum. 2005 sgk baslangıcım. askerlikle 2024 te 20 hizmet yılım doluyor. şimdi alacağım raporla 2024 te emeklilik için basvuru yapabilirmiyim. suresiz rapor verecekler tahminim. suresiz rapor alırsam tekrar 2024 te emeklilik için rapor almama gerek varmıdır. yardımcı olursnız sevinirim.

vtetik
Tabi ki başvuru yapabilirsiniz rapor aldıktan sonra çalışıyor olmanız gerekir çünkü vergi indirimi başvurusunda sgk nız olması gerekli ..
siz vergi indirimin den emekli olacağınız için rapor değil vergi indirimiz esas alınacak vergi indiriminiz süreli olursa emeklilikte süreli olur eğer süresiz olursa emeklilikte süresiz olur
saygılar....

Saolun Ercan bey o zaman başvuru yapayım ben. Yaş 39 olduğu için farkında değilim ama doktorların ısrarla başvuru yapmamı önerdi. Artık eski tempoyla çalışmamın risk oluşturacağımi söylediler. Bu ay sonu endokrin teşhisime göre tedavim başlayınca başvurumu yapayım en iyisi

Ameliyat izi için varmi böyle birsey. Hangi kısım veriyor bu oranı. Alan varmi daha önce acaba.

Üst Alt