Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ve fıtık rahatsızlıklarım için toplamda % kaç oran alırım?

mltmakk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrh.kalp ameliyatından 30 oranım var. bir ay önce boyun fıtığından ameliyat oldum. platin takıldı. boyunda fıtıklar hala mevcut. belimde shmorl modülüne bağlı yükseklik kaybı var. ama mr da oran yazılı değil. 3. evre hemoroid var.migrenim var . ayın 12 si için hastaneye gideceğim. alacağım oran 40 ı geçer mi acaba??

Fıtıklar dan 15 puan gelirse %40 alırsınız,
Diğer, migren hemoroid bunları eliyorum.
Mr raporu varsa buraya yapıştırın,ona göre net bir şeyler yazarız...
mltmakk

Bel mr da lomber lordoz konfigrasyonu hafif azalmıştır. lomber intervertebral eklem aralıkları tabidir. L4 korpus süperiorunda büyük bir shmorl modülü ve buna bağlı bir rölatif yükseklik kaybı dikkat çekmiştir… devamı normal değerler old için yazmadım. boyun mr da Servikal lordoz konfigrasyonu azalmıştır. korpus köşelerinde sivrileşmeler izlenmiştir. korpuslarda dejeneratif sinyal paternleri izlenmiştir. Servikal intervertebral disklerin sinyal intensleri azalmıştır. C3-4 diskinde bulding izlenmekte ASM yi daraltmaktadır. C4-5 diskinde santral sol paramedion ağırlıklı protrüzyon izlenmiş olup spinal korda hafif basıda bulunmakta sinir köküne yakın komşuluk göstermektedir. C5-6 diskinde bulding izlenmekte Asm yi daraltmaktadır. C6-7 diskinde sağ posterolaretal ağırlıklı protrüzyon izlenmiş olup spinal korda ve sağ sinir köküne hafif basıda bulunmaktadır. sağ NF girişini daraltmakta bu düzeyde sinir köküne yakın komşudur. C7-T1 diskinde minimal bulding izlenmiştir. boyun fıtığı için ameliyat oldum bir diske müdahale edildi. C6 için. kemik erimesi başladığı için skor 2,3 olup buna bağlı belde aslında çökme kırığı olduğunu söyledi doktor ancak mr da yükseklik kaybı olarak yazılmış. Sindirim sistemi kısmında rahatsızlıklarda hemoroid de geçmekte o sebeple onu da sormak istedim. resim atamıyorum güncel tablodan OğuzHan112 teşekkürler

sağ omuz mr da ise ; sağ omuz eklemini oluşturan kemiklerin morfoloji ve sinyal intensite dağılımları tabi izlenmektedir. Glenohumeral eklem yüz kartilaj bütünlük ve kalınlığı doğaldır. sağ omuz ekleminde patolojik koleksiyon izlenmedi. Akrominon posterior slope göstermektedir. (TipII akromion). Akromioklaviküler eklem ilişkisi doğal izlenmiştir. Supraspinatus tendonunun distol yapışma yerinde sinyal intensitesi artmıştır.(tendinozis) Biceps brakli tendonu çevresinde effüzyon izlenmiştir. (Tenosinovit) bir işe yararmı bilmiyorum ama sağ kolumda ameliyat sonrası ağrılarım yeniden başladı. sürekli masa başında çalıştığım için zorlanmaktayım.

Mr raporunda ciddi anlam da abartılacak bir durum yok,
15 puan verilebilir mi? Bence Evet verilebilir.
Tabi buna takip eden hekim karar verecek.
Şansınızı deneyin.
mltmakk

30+15=%40,50 eder.

mrh bugün kalp doktoru bypas ameliyat için 30 kalp kapakçığı için 10 oran verdi. fıtıklarda bel için yükseklik kaybından 13, boyun fıtık ameliyatından 18 oran aldım. dahiliye 10 oran verdi sanırım yazısı okunmuyordu çünkü. toplamda kaç oran çıkar acaba OğuzHan112 şimdiden cevaplar için teşekkürler

OğuzHan112 bugün raporum e devlete yüklenmiş ve oran sizin dediğiniz şekilde çıktı. %60 . bilgileriniz için teşekkürler. (kolestrol yüksek olunca da %10 veriliyor bilginiz olsun. ben araştırırken görmemiştim hiç. )

vergi dairesine başvurular ne kadar sürede sonuçlanıyor acaba

Vergi dairesi değilde sizin çalıştığınız işyerinin vergi dairesi raporu maliyeye gönderiyor oradan sonuç çıkınca size kendi vergi dairenizden mesaj geliyor.

bugün raporun Ankara da hakem heyetinde olduğunu öğrendim 28 aralıkta oraya gelmiş ve 1 ay olabilir geri dönüş dendi. belki uzarda diye ekledi. bu kadar uzun sürüyormu ?

Herhangi bir eksik evrak yoksa size onaylanmıştır mesajı gelir vergi dairesinden,işyeriniz eğer 4a li çalışıyor iseniz sizi iskur â yönlendirerek engelli statüsünde çalıştırır

Üst Alt