Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ve Göz hastasıyım. %42 raporum var. Vergi indiriminden faydalanabilir miyim?

serdar293

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar
kalbimde ana damar tıkanıklığım var gözümde tek gözüm kornea nakli oldu ama sağ gözümde karatakanus mevcut bir de sestellerimde rahatsızlığım var
1991 iş başı tarihim
5900 çaılşma günüm var
vergi indiriminden hangi yolla faydalanabilirim
1993 tarihli %42 raporumda mevcuttu ama geçerli olmaz herhalde

kalp rahatsızlığı kerat kanusa verilen oranlar nelerdir

bu hASTALIKLARIMA PİSİKOLOJİDE EKLEYEBİLİRMİYİM

ekleyeilirsin ama zaten şu durumda vergi indirim hakkı kazanırsan emekli oluyorsun benmi yalnış biliyroum 3800 gün yetiyor emekli ol artık emekli olanların çalışma hakları var yine sigortalı olarak saygılar...

izlemem yol hakkında yardımcı olabilecek arkadaş varmı

İzlemeniz gereken yol yukarıdaki mesajımda yazıyor...

bülent beyin verdiği linkte şu ibare var
Klas 2 hastalar 30
Miyokard infarktüsü geçiren veya daha önceden koroner arter hastalığı tanısı alan veya girişimsel-cerrahi koroner işlem yapılan anjinası bulunan hastalarda aşağıdaki şartların varlığı; NYHA Sınıf 1 semptomlar veya ilaç tedavisi veya diyetle anjinanın kontrol altında tutulabilmesi ve ayrıca konjestif kalp yetmezliğinin bulgu ve semptomlarının yokluğu
buradaki 30 yüzde oranımı

teşekkür ederim 7 temmuzda heyetim başlıyo tüm ayrıntısını yazıcam

Göz ve kalpden %57 rapor aldım. Ankara kalpten yeni rapor istedi?

öncelikle selamlar
eylül 2010 da uludağ üniversitesinden göz ve kalp için yüzde 57 rapor aldım ankaradan tam iki ay sonra kardiyoloji raporumda çelişki var dolayısıyla bursa devlet hastanesi kardiyolojiye sevk edildim uzun bir süreçten sonra bu gün raporumu verdiler ama sadece kardiyoloji den yüzde 30 yazmışlar ankara bu raporu esas alarak diğer oranları buna dahil edecek mi? yoksa bir evrak hatasımı yaşıyacağım Ankaradan istenilen sadece kardiyolojiydi benide sadece kardiyolojiye sevk ettiler şu an iki rapor acaba birleştirelecek mi?

Merhaba dostum benimde sorunum kalp ile pazartesi günü hasekiden rapor almaya gittim...aort kapak ameliyatı+anevrizma+hipertansiyon+göz--- verilen oran %36 evet anladığım kadarıyla kalp üzerine oran vermiyorlar...yani bu sitede kalp ve tansiyon üzerine yada göz üzerine incelediğim yüzlerce forum yazısında bu rapor oranını tutturanı çok az gördüm yaniyüzde1-2 kişi...onlarada şans diyorum...aslında sorunumuz halen büyük bir sorun ama doktorlar anlamıyor...daha çok palio ve solkolyozlar falan oran alıyor gördüğüm kadarıyla...bu arada bülent abi ben ne yapabilirim rapor konusunda lütfen bir yardımcı olurmusun...çok teşekkür ederim iyi çalışmalar....

Birleştirilecektir. Bu konuda bir sorun olacağını sanmam.

Gecikmiş bir teşekkür

öncelikle bu site benim için bir çok umudun kapısı oldu
2008 yılında kalp rahatsızlığı geçirmiştim fakat emeklilik konusunda faydalı olacağının farkında değildim sonrası 2010 yılında siteyi ve forumu keşfettim günlerce okudum soru sordum cevap aldım 2010 yılının haziran ayında rapor için bursa tıp fakültesine başvurdum
kalp rahatsızlığımı tek damar tıkanıklığımı %30
hipertansiyon %10
kalp kapakçığına %10
keratakonus göz rahatsızlığıma %30
rapor aldık ankaraya yolladım 60gün sonra hakem hastaneye sevkedildim
bursa devlet hastanesinden raporu tekrar onaylattım
45 gün sonra ikinic cevabım geldi %43 olarak
8 şubatta elime geçen evrakla 12 şubatta emeklilik işlemim başladı allaha şükür 2011 şubatından beri emekliyim 6300iş günü ile 1200 tl maaş bağlandı
sitedeki herkese çok teşekkürler

Ben teşekkür etmiştim ama bu başlıkta bi daha teşekkür edeyim başta Officer olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkürler. 2009 senesinde bende kalp krizi geçirdim. O zaman benim gibi kalp krizi geçiren bi arkadaş emekli oldu ben erken emekli olunacağını bilmiyordum. Sadece malulen emekli olunur diye biliyordum. Maluliyetede rahatsızlığımdan dolayı alacağım raporun yetmeyeceğini biliyordum. Ayrıca emekli olmayıda düşünmüyordum. İşim çok iyiydi. Ama şartlar değişince araştırdım ve buradaki arkadaşların yardım ve yönlerdirmesiyle erken emekli oldum. Tekrar teşekkürler.

Evet arkadaşlar nöbeti bugün siz devir aldınız, bildiklerinizi paylaşırsanız ,bu nöbeti başkaları devir alacak.Bu sitede emeği geçenlere ne kadar teşekkür edersek azdır.Eminimki daha nice insanlar vardır, emeklilik şartları oluşan fakat bundan haberi olmayan birçok arkadaşımız var.

Sürecin mutlu sonlanmasına sevindim. Hayırlı olsun :)

Üst Alt