Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ve psikolojik rahatsızlıklarımdan ikinci kez heyete gireceğim..?

kezman34

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İlk başvurumda randevu alabilmek için çok uğraştım baktım alamıyorum hastanenin başhekiminden şikayetimi belirtim anlayışla karşıladı ve randevumu ayarladı
7 doktor gezdikten sonra toplamda %40 oranı yakaladık ama %37 formül hesaplamasına takıldık

şimdi 2. kez gireceğim sizlerden yardım beklemekteyim

hastalığım kalp krizi sonucu %15 kalpte hasar oluştu 2 tane %100 tıkalı damarıma stent takıldı 1 adet %40 ilaçla açılmaya karar verildi yüksek tansiyon ve devamında yüksek kolestrol tedavisi görüyorum 7 aydır psikolog tedavi görüyorum 7 aydır paxil ilaç tedavisi uygulanıyor
uyum bozukluğu ve manik atak vergi indirimin den emeklilik için2 kez heyete gireceğim
kullandığım ilaçlar ecoprin beloc karum tensart crestor pantactıve bu ilaçları ölene kadar kullanıcağım raporlu ilaçlar

tecrübeli arkadaşlardan destek beklemekteyim

Kalp hastalıkları konusunda asıl bağlayıcı olan şey EF değeri denilen durum. Epikriz raporunuzda bu değer yazar. Mümkünse eğer, epikrizini görsek daha rahat bu konuda size tavsiyelerde bulunabiliriz.

Öncelikle şu anda daha birşey yapmadım hani den gelişen bayılmalar yaşamaktayım konulan tanı kendinden gelişen nedeni belli olmayan yüksek tansiyon esansiyel primer hipertansiyon raporlu alınan ilaçlarım arasında koleströl ilacı kullanıyorum yüksek kolestrole oran alabilirmiyim

ona oran verirlerse bu iş tamam dır psikolog tan panik tak teşhisi kondu onada oran verirlermi

Uzun bir uğraştan sonra nihayet raporumu %47 olarak bugün teslim ettim bu sürede size başımdan geçenleri anlatmak istedim hocam 1.hastane %37 2.hastane%52 hakem hastane %47 rapor aldım sağlık kurulu raporu alacaklara şimdiden Allah sabır versin

silivri devlet hastanesi kimseye tavsiye etmem doktorlar ilgisiz davranıyor muayene yok 2. hastanem kanuni sultan süleyman eah.bütün doktorlar tektek ilgilendi 1 saat kulak doktoru ilgilendi %6 oran verdi kalp doktorundan kalpten 30. kolestrolden 10 hipertansiyon 10 3.hastanem hakem hastane Sadi konuk eah Bakırköy hastane düzeni süper sadece rapor alacak hastalara bakılıyor başka hastaya bakmıyorlar bütün doktorları bir çatıya toplamışlar doktorları saat 12 ye kadar gezip teslim ettiğin taktirde 4 ten sonra raporunu gün içinde teslim ediyor ama randevu almak zor biraz sizden öğrenmek istediğim hakem hastaneden alinan rapor oranı ankaradan indirilirmi çünkü vergi indiriminden emekli olmak istiyorum saygılar dilerim hocam bide psikolog tan puan almadım

Üst Alt