Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ve tansiyondan yüzde 50 rapor ile emekli olabilir miyim?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar kalp ve tansiyondan yüzde 50 raporum var, vergi raporu almaya heyete gidecegim ne gibi tetkik isterler eski tetkikler 2 sene önceki tetkiklere bakıp degerlendirirler mi yoksa yeni mi isterler...bide ankara düşürür mü 40 altına sadece ritim bozukluğu tansiyon var emekliligim doldu emekli olabilirmiyim

Valla şuan ki düzende sistemde işe girmek evlenmek hatta emekli olmak hayal bize bunu net olarak gördüm o yüzden fazla ümtlenmeyin...

Bu dedigim arkadas beraber çalışıyoruz arastirma hastanesinden yuzde 50 aldı,simdi günü doldugu için emeklilik için uğraşacak heyete girecek heyette ne yapar ne eder bilmiyorum emekli olunca geri gelecek çalışmaya

sonbahar.44

Arkadaşın şu bilgileri gerekli emeklilik kriterlerini belirlemek için:

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?
Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda raporunuz var?
Defterdarlıktan elde edilmiş vergi indirim hakkınız var mı?

OturanBoğa başkanım daha henüz vergi raporu almadı,şuan mevcut raporu yuzde 50.... 1999 giriş, primi 4080 gün..1983 doğumlu...vakıf dernek aynı ısyerinde işçi olarak çalışıyoruz arkadaşın ki işçi yemekhaneci...başkan statü nedir benimki e devlette bekçi olarak yazıyor kod olarak

OturanBoğa

Normal işyeri giriş sgk çalışıyor du başkan

Arkadaşlar tablo 4.1 ve 4.2 b ye göre emekli olanlar var mi benim ankaraya emeklilik için gönderdiğim başvuru sonucum yazdığım gibi geldi...

Üst Alt