Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp Yetmezliği, Böbrek Yetmezliği, Hipertansiyon, Diyabet vs. için %90 rapor..?

Alesstyle

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Babannem var benim çocukları bakmıyor, annem ve benimle yaşıyor bütün bakımları tarafımdan karşılanıyor
-Kendisi 85 yaşında
-Böbreklerinden birisi çalışmıyor öteki böbrek %50 çalışıyor
-Kalp Yetmezliği
-Kronik Hipertansiyon
-Görme bozukluğu
-Sindirim problemleri
-Safra kesesi çalışmıyor
-Kronik bronşit hastası
-Diyabet ve daha saymadığım hepsi hastane raporlu olan hastalıkları var...
Arkadaşlar kendisi bakıma muhtaç olması dolayısıyla tarafımdan bakılıyor size sorum şudur yukarıda bahsettiğim hastalıklar ve yaşını baz alırsak eğer babanneme %90 ve üzeri rapor çıkarıp ÖTV indirimli araç alabilir miyim acaba? yani kısacası bu hastalıkların tamamının olduğu kişiye %90 rapor verir mi sağlık kurulları???
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

babaannemize çok geçmiş olsun inşallah... vasi olarak siz kendinizi kaydınızı yaptırabilirsiniz ve indirim ile araç alabilirsiniz ama babaannemiz vefatı halinde vergisi istelir sizden yada araç devlet tarafından geri alınır onu bir sosyal ve aile bakanlığın avukatına sormanı tavsiye ederim. benim bildiğim devlet geri alıyor.

ödeve ödemeden adına almanın herhangi bir yolu yok mudur acaba? mesela babannem tüm cocuklarını mirasından men edip beni mirascısı olarak belirleyen bi vasiyetname yaparsa?

Üst Alt