Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp yetmezliği hastası olarak hangi haklardan yararlanabilirim?

Canocan58

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
2
Merhaba iyi günler
Ben ileri derecede kalp yetmezliği hastasıyım. 15 gün hastanede yatış sürecim oldu hastalığım ile ilgili ve çok fazla kilo kaybettim. Herşeye rağmen ayakta durmaya çalışıyorum. Yediklerim içtiklerime dikkat ediyorum. Tuzsuz yemekler yemem gerekiyor. fakat annem hasta ve bana hizmet ediyor yemek yapıyor herşeyi yapıyor. Bugüne kadar hem analık hem babalık yaptı. Annem içinde zor bir durum. Düşünmek bile istemiyorum ama anneme birşey olursa ki Allah korusun inşallah olmaz. benim sonrasında ihtiyaçlarımı giderecek bir kurum vs varmı? Kardeşlerim var evli ama bana faydaları olmuyor. Hastanede refakatçi olarak hep annem kaldı. Benim annemle birlikte gidebileceğimiz bir yer var mı? Babam hiç sorumluluk almıyor. Bizi yalnız bıraktı adeta ve sorumsuz . Eve gelip gidiyor ama resmen otel gibi kullanıyor. Ben neler yapabilirim bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yazabilir mi? Kafam çok karışık. Teşekkürler destekleriniz için

@Canocan58,
DEvlet hastanesine başvurun engelli raporu için tabi ki hastalık durumunuz buna yeterli olmalı..
Engelli raporu almaya hak kazanırsanız; Engelli maaşı, ücretsiz toplu taşıma ve tren, tüm aboneniklerden %25indirim, sigorta gün ve yaş uygunsa erken emekli olabilirsiniz
Geçmiş olsun dileklrimle sağlıcakla kalın

Üst Alt