Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp yetmezliği olan kişide safra kesesindeki taş ameliyatı..?

mharman

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

babam geçen yıl kalp krizi geçirdi iki kez kalbi durup hayata döndürüldü ancak kalbi çok hasar gördüğü için kalp yetmezliği teşhisi konuldu.
Ardından kalp pili takıldı her şey yolunda gidiyordu ta ki geçen haftaya kadar babamın yüzü sararmıştı biz bundan şüphelendik ve hastaneye götürdük ve safra kesesinde iltihap olduğu söylendi.
Doktorlar eninde sonunda ameliyat olması gerektiğini söyledi. Normalde kolay olan bu ameliyat babamın kalbinin yetersizliğinden dolayı riskli gözüküyor.

Doktorlar henüz bunu söylemedi ancak ben ufak bir araştırmayla bunu öğrendim. Sizlerin yakınına gelen böyle bi durum var mıdır ? Çaresiz bir şekilde beklemedeyiz.

mharman kardeşim ben 2 sene önce kalp krizi geçirdim 2 tane stend var, 6 ay öncede safra kesesinden ameliyat oldum, kalp krizi geçirdiğim için ameliyatın biraz zorlar bizi dediler, sadece ameliyat sabahı kan sulandırıcı içmedim, ameliyatım gayet başarılı geçti, bir sıkıntı olmadı

Arkadaşlar, Bendede kalp yetmezliğı vardı
ef 34 tü. Alıç bitkisi çayı kullandım. ef 58 e yükseldi. Bana bir tanıdık aynı dertten muzdarip ti tavsiye etti. Kendisine hergün duva ediyorum. Doktorlara göre kalp yetmezliğınin çaresi yok . Ama varmış

Üst Alt