Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp yetmezliği sonrası hangi aşamada pil takılır?

mharman

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Babam 22 şubat günü kalp krizi geçirdi ve kalbi 2 kez durduktan sonra hayata döndürülmüş. 1 hafta yoğun bakımdan yattıktan sonra servise çıkardılar orda da 2 gün kaldıktan sonra taburcu ettiler. Ancak babamda kalp yetmezliği çıktı ve taburcu olduğu sırada ef 30 idi. Doktor bu değerin yükselmemesi halinde kalp pili takacağız dedi, kalp pili ne kadar işe yarar ? Bu durum hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Doktorlar en doğru kararı verir muhakkak benim EF 25 idi ve Pil takıldı çok şükür daha iyiyim

Benimde EF 20 idi ve pil takıldı tam 1 yıl önce.

Hipertansiyon, Taşikardi ve aşırı yorulma ve nefes darlığı ve ödem oluşumu vardı.

Son 1 yıldan bu yana ise sigarayı, tuzu bıraktım, şekeri çok çok aza indirdim, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve son 1 yıldır hayata yeniden başlamış gibiyim.

Tüm şikayetlerim bitti müthiş rahatladım. EF şimdi 28'e çıktı.

(Gerçi o da çok düşük değer ama geçen yıla göre yeni doğmuş gibiyim. Pil takıldıktan sonra ve yiyeceğe, ilaçlara düzenli önem verildikçe 20 yıl, 30 yıl daha yaşayan insanlar var bildiğim).

Allah razı olsun arkadaşlar, babama 2 hafta önce pil takıldı dediğiniz gibi toparladı şikayetleri geçti.

Kalp yetmezliğinin çaresi alıç meyvesinin yaprak ve çiçeğinden yapılan çaydadır. Ef 38 den 58 e yükseldi.
Bunuda facebookta. KALP YETMEZLİĞİ VE ALIÇ MUCİZESİ sayfasından öğrendim.

Üst Alt