Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalpte Aort yetmezliğinden askerde çürük aldım. Haklarım nelerdir?

Mehmet.80

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Ben 16/02/2011 Tarihinde 1.derece Kalpte Aort yetmezliğinden 2 ay hava değişimi verildikten sonra askerden çürük aldım. Askerdeyken memur sıfatı taşıyormuşuz. Bu konularla igili pek bir bilgim yoktur. Askerden çürük aldığımdan beri toplasam 4ay anca çalışalabildim bu zamana kadar çünkü ya almıyorlar yada yaptığım işten dolayı ben çıkmak zorunda kalıyorum.
Benim ne gibi bir yol izlemem lağzım Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

işkura gidip iş iiçin rapor almak istediğini söyliceksin onlar seni sevk edecek ve böylece gereken oranı alırsan engelli statüsünde işe yerleştirilmeye çalışacaksın

Devlet hastanelerinden rapor almak için başvuru yap. Bireyselde olur iş kurda vergide hepsi olur ....
,

Devlet Hastanesinin verdi rapor %10. Rapor Almamı isteyen fabrikaya geri dönüş yaptım Fakat %40 raporum olması gerekiyormuş. (Askeriyenin verdiği rapor %60) Askeriyedende birşey vermediler İşe almadılar Şantiyede çalışıyorum Bu konuyuda uzun zaman önce takip etmeyi bırakmıştım fakat yinede insanın aklı kalıyor bilgi almak istiyor. Teşekkür Ederim Tavsiyeleriniz için.
Uğraşsamda birşey çıkacağını zannetmiyorum Sistem hep bozuktu hepte bozuk kalacak. İyi forumlar.

askeryeden almış olduğun raporu gösterdinmi kardeşim seni muayene eden doktora o rapor sana referans olurdu belki ona göre verirdi sonuçta oda doktor biri 60 verirken diğeri nasıl 10 veriyor hayret

Gösterdim fakat burası türkiye. Önemli değil tekrar'dan teşekkürler

Üst Alt