Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kampanya] Youtube'dan Kampanya Yapmak

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
Engelli maaşları biz engelliler için adeta sadaka gibi...Aklıma şöyle bi yöntem geldi youtubeden kampanya yapmak ilk önce kısa bi film yüklenecek bu filmde engelli maaşlarının yetersizliği anlatılacak sonrada bu linkte bize destek verenler buraya yazsın gibi bişey diyeceğiz yeterince destek aldıktan sonra bu linki başbakanlığa yollayacaz gerçi ne kadar ses getirir bilinmez ama denemeğe değer gibi geldi bana film hazırlamada uzman bi arkadaşdan bi film hazırlamasını istiyorum diğer kısmını ben halledebilirim...Evet haydi arkadaşlar hakkımızı aramaya

Engelli maaşlarının yükseltilmesini istediğimiz düzey şu şekilde olacak...

Sakatlık maaşı:
%40 lara aylık 300 ytl
%70 ler ve yukarısına aylık 450 ytl

Vakıflar maaşı aylık 300 ytl

Film hazırlamada belki yardımım olur ama çalışmanın sonu boş gibi görünüyor yani emeğe yazık önemsemezler bile

olsun arkadaş filmde bazı engelliler olmalı ve yazıylada engelli maaşıyla geçinemiyoz insanca yaşamak istiyoz gibi bişeyler yazmalı ve istediğimiz zam oranları belirtilmeli hazırladıkdan sonra burda yayınlayabilirsin ona göre filme şekil verilebilir bide böyle filmleri hazırlamasını bilseydim ben yapardım

en iyisi sitenin ana sayfasında daha önce araç vergileri için yapılan kampanya gibi bişey yapmak youtubeden fazla dikkat çekmeyebilir filmsiz sadece yazıyla bi anlatımda olabilir evt top oturan arkadaşda

ya sitede o kadar insan var buraya destek yazısı yazan insan yok :evil: bundan sonra sitede yapılacak olan kampanyalarda kimse benden destek beklemesin

iyide çıkmadık candan ümit kesilmez

olmayacak duaya da amin denilmez basari.

ya elbette ses getirmesi için elimizden geleni yaparız lakin kim youtube den bizim yaptıgımız kısa filmi görecek hareket edecek ses getirmez degişen bişey olmaz senin o dediginin olması için engelliler hep beraber ankarada büyük bi potansiyelle toplanacak belki bi ses getirir olmaz olmaz basarı çok zor...

Üst Alt