Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu çalışanı olarak erken emeklilik kriterlerimi öğrenmek istiyorum..?

BAYRAKTAR70

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben kamu çalışanıyım . 2012 de 2. derece meme ca tanısı ile sol mastektomi ameliyatı oldum. geçen yıl sadece bu rahatsızlığımdan dolayı özürlü roporu aldım yüzde 20 rapor verdiler ( üniversite hastanesinden ) bunu hiç bir yerde kullanmadım. ben aynı zaman da koah hastasıyım ve geçen ay kalp yetmezliği tanısı konuldu ve ef oranım yüzde 20 . bu teşhislerle malülen emekli olabilir miyim ?Yüzde kaç rapor verilir ? eğer emekli olursam maaşımda farklılık olur mu?

ben 10.10.1995 te göreve başladım . 1987 yılından da sadece 5 günlük ssk girişim var.eğer beklersem 5 yıl sonra emekli olabiliyorum.

BAYRAKTAR70

Malulen değil, sakatlık oranı cetveli'ne göre alacağınız %40 ve üzeri rapora karşılık 5510 sayılı yasanın geçici 4. maddesine göre erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanacaksınız. Emeklilik talebiyle kurumunuza başvurun, sizi hastaneye sevk etsinler...

Maaşınızda bir farklılık olmaz. Hele de 5 yıl önceden maaş alacağınızı düşünürseniz, bir an önce emekli olmanız avantajınızadır.

Üst Alt