Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu çalışanı psikiyatrik engellilerin devlet hastanesi yatış ve koşulları nasıldır?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
Kamu çalışanı psikiyatrik engellilerin hastane yatış koşulları nasıldır?
BU ŞEKİLDE DEVLETİN HASTANELERİNE YATIŞ YAPAN VARMI

ayDÜNYAvazo

Devlet memurları akıl hastalığı veya kanser gibi uzun sürekli tedavi gerektiren bir hastalığa tutulurlarsa 18 ay + bir 18 ay daha yani 36 aya kadar heyet raporu kullanma hakkına sahiptir, yatarak tedaviler bu rapor süresine sayılır, memur 36 ay sonunda görevine başlamak için çalışabileceğine dair rapor getirmek zorundadır aksi halde emekliliğe (malulen/erken veya normal nasıl olabiliyorsa) sevk edilir.

Kaç yıl içinde 36 aydır.
Enfazla 36 ay diyorsunuz.

Kaç yıl içinde diye bir şey yok toplamda 36 ay rapor alırsanız yani şöyle düşünün bir 3 ay rapor aldınız sonra bir 3 ay daha aldınız sonra bir 3 ay daha .... böyle 12 kere 3 ay aldığınızda 36 ay ediyor. Zaten bu kadar uzun bir rapor ciddi bir hastalığa işarettir ve emekliliği gerektirir. Rapor hakkının bu kadar uzun tutulmasının sebebi de kişinin hizmeti yetmiyorsa emekliliği hakedemeyecek olmasıdır. Örneğin bir kere 3 ay aldınız sonra 1 yıl sonra bir daha 3 ay aldınız sizden çalışabilir raporu istemezler ve emekliliğe sevkedemezler ama ararda alırsanız ederler.

Yani memurluk hayatı boyunca 36 aydır.

Yani pratik olarak 3 yıl içinde 36 AY olduğu zaman emekliliğe sevkederler. MANTIKEN 36 AY 3 YIL OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR TEORİYE VARDIM.

Doktor gerekli görürse ve hastane de yer varsa istediğin zaman yatarsın ama doktora ya da doktorlara bağlı tabii bir de yer olursa .

ayDÜNYAvazo

Aynen zaten 5 yılda malulen 13 yılda da erken emekli olunduğu düşünülürse memuriyet hayatın boyunca 36 ay (3 yıl) hiç de az bir zaman değil neredeyse erken emeklilik süresinin %25'i.

@ayDÜNYAvazo hastane dedin de yine depresyona girmeye başladım galiba nereden mi anladım sigarayı çoğalttım ,ölüm düşünceleri , takıntı ve baş ağrısı ...v.s. ...

sokrates

"Canını sıkma, herşey olacağına varır"
BEN BÖYLE DESEMDE YİNE...
KAFAYA TAKACAĞIZ YİNE...

Diyelim muayeneye gittin...
Muayene sonucunda yatırdı...
İşyerine yatış kağıdını gönderiyorsun...
Hastaneden taburcu ve rapor alırsan aslini işyerine verecen

Geçmiş olsun

Üst Alt