Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu çalışanıyım. Emeklilik dilekçemi verdim. Ne kadar maaş bağlanır?

İSDEM

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Iyi akşamlar arkadaşlar bana acil yardım ederseniz çok sevinirim herkese şimdiden çok teşekkürler.

Ben 1990 yılından beri kamuda çalışmaktayım.
2004 yılında % 80 özürlü raporum ve 1. Dereceden vergi indiriminden faydalanmaya başladım.
sigorta çalışmışlığım 26 yıl 313 gün primim askerliği yatırmamla beraber 8486 gün çıktı.
14.10.2015 tarihinde vergi indiriminden emekli olmak için dilekçe verdim maaş elime ne geçer

beni acil bilgilendirirseniz çok memnun olurum.mail de atabilirsiniz

Özürlü emekliliğinde rapor oranının maaşa etkisi olur mu?

Herkese hayırlı seneler.benim soruma acil cevap arıyorum yardımcı olursanız memnun olurum.özürlü emekliye bağlanan aylıkta sakatlık derecesinin etkisi varmı yokmu acil cevap verirseniz çok memnun olurum selamlar saygılar.

Özürlü emeklilik te yok.Ama kadtettiğiniz malulen emeklilik ise olabilir.

Büyük ihtimalle malulen emeklilik te de yok

özürlü ve vergi indiriminden emeklilik

[FONT=sans-serif]Iyi akşamlar arkadaşlar benim %80 özürlü raporum 1.dereceden vergi indirimim var.[/FONT][FONT=sans-serif] Ben dilekçe vermeden önce sgk kaybın olmaz primlerin ve günün yüksek dediler [/FONT][FONT=sans-serif]emeklilik dilekçemi özürlü raporuma istinaden vergi indiriminden emekli olmak istiyorum diye verdim 8487 günden emekli oldum ama maaş 2284+91 tl de ek ödenek ile 2375 tl geldi. Ne yapmam lazım yardımlarınız için teşekkürler.

[/FONT]
2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 61.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 47.14
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 2912
2000 – 2008/10 arası Gün3058
2008/10 sonrası Gün 2516
Toplam Gün 8486
Göstergesi12275
Hisse Oranı1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Kamu
Aylık Tutarı 2,284.50
Birikmiş Aylık Tutarı0
Ek Ödeme Tutarı 91.38

iyi maaş bağlamışlar güle güle harcayın normal emekli'de olsaydınız aynı maaş bağlanırdı engelli emekliliği diye maaşın düşme olayı yok

İSDEM

Daha yüksek bekliyordunuz sanırım? Sakat statüsü olmaksızın emekli olsaydınız da maaşınız neredeyse aynı olurdu.
Çevrenizde sakatlık statüsünde olmaksızın emekli olup size emsal olabilecek emekli var mı? Onlar ne kadar maaş almış ki?

arkadaşlar 3. derecen özürlü olan arkadaşa 2000 tl bağlandı demek istediğim ben 1. derecedenim yüksek olması gerekmezmiydi.selamlar.

Verdiğiniz emsal yanlış.Emekli maaşının dereceyle ilgisi yok. Toplam primlerle ilgisi var.

Arkadaş Özel sektörde çalıştı ve 6750 pirimle emekli oldu.Saygılar arkadaşlar

Üst Alt