Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu çalışanlarına Asalet ne zaman verilir?

TAÇLI

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Benim bildiğim bir yıl dolunca verilir bazı arkadaşlara yedi ayda veriliyor:) bu neye göre düzenleniyor ve değişebiliyor mu? Il'den il'e bilgisi olan yazarsa sevinirim not( kaynak göstererek)

kurumdan kuruma değişir melisa.. fakat örneklersek meb yada sgk olsun 1 yılı doldurdumu asaletleri onaylanır..
sağlık bakanlığı sorunmu? çıkardı yoksa?

şuanda bişey yok ama bazı arkadaşlar bir yıl dolmadan sınava girceklermiş. Kafamı kurcaladı nasıl oluyor diye:) sagol firdevsçik:)

canım benim sakın o arkadaşlar el altından girmiş olmasın :) seninlemi sınava girdi emin ol aynı zamanda sınava girdiyseniz aynı zamada göreve başlamanız icap eder ve asla senden 6 yada 5 ay önce asalet tasdik sınavina die giremez..

Asalet tasdiki memurlarda bir yıl dolduktan sonra verilir. (Devlet Memurları Kanunu). Birinci yıl sonunda birinci sicil amirinin notlarıyla ve onayla beraber asalet tasdik edilir.

Melisa hanım;

Aday memurlarda sınava girebilirler... Asalet şartı Ekim 2010 yönetmeliğine göre aranmıyor artık... İsterse görevinde 1 aylık çalışıyor olsun sınava girer. Ve çalıştığı kurun dışındaki başka bir kuruma tercih yapıp yerleştirilirse, yeni kazandığı sınavla yerleştiği kurumun Personel Genel Müdürlüğü eski çalıştığı kurumdan muvafakiyetini ister ve eski kurumuda "gidebilir" derse yeni görevine başlayabilir. Tekrar söylüyorum yeni açılan sınavlara şartları taşıyan herkes girmekte olup; şartlarında bir engel yok ise aday memur dâhi olsa sınava girebilir.

bekliyip görücez..:) hadi hayırlısı...:eek: ilgi ve alakanızdan dolayı teşekürler edrim...:eek:

Üniversiteler 18 ay dolmadan vermiyor.Tabi tam memur olman için yemininide etmen lazım...

Üst Alt