Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu dairesinde amir tarafından gönderilen tebliğe not düşmek..?

ramazan68

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
bizim amir iyidir hoşdur güzeldir ama adam da tebliğ hastalığı var :) malum yazılan tebliğler hep sağlıklı insanlar için yazıldığı için onlara göre düzenlendiği için ben %80 kaybım olduğu için bize illaki standart birşey vardır ama çoğunluğu bnmle alakası olmayan yada sonrası için beni sıkıntıya sokacak maddeler var..hepsine imza atıyorum.bir gün canıma tak etti tebliğiğn üzerine not düştüm tabi yine imzamızı attık..ama kesinlikle resmi evrak üzerinde karalama çizme değiştirme yok.boş bir yere not düştüm.şimdilik ufaktan sıkıntılar oldu..sonrasını bilmiyorum.bnm merak ettiğim bizim kurum da arazi işleri de var ağır işler de var inşaat işleri de var amelelik de var var oğlu var herşey var..allahha şükür elimden ne gelen varsa da yapıyorum.iyi kötü bnm durumumu da biliyorlar allah var..şimdi tüm personel adına verilen tebliğlere ben de imza atmak zorundamıyım? attım diyelim her şeyi kabul etmiş mi oluyorum? ola ki bi kaza oldu iş kazası ,öyle bir maddeler var ki gece saatlerin de çağrıldığım da kuruma varmam lazım ola ki varamadım vb bir sürü şey.. imza attım diye suçlu mu oluyorum.tebliğler ne kadar kanuni amir yazdı dağıttı bu kanun mu oluyor..ne yapmam lazım..

Özürlü statüsünde çalışıyorsanız amiriniz gece sizi işe çağıramaz gece çalıştıramaz.Tebliğlere gelince hesi emir niteliğindedir imzalamak tebliğ etmek zorundalığınız var ama uyma konusuna gelince statünüze göre emirlere ayak uydurursunuz.Amir bir nevi o emirleri yazarak kendini güvence alına alıyor ama biliyorsunuz ki kurumlar kanunlar ve yönetmenliklerle yönetiliyor ayrıca işçi statüsünde çalışıyorsanız sendikanızın genelmüdürlükle imzalamış olduğu sözleşmeler var yani var oğlu var korkmayın çekinmeyin

Üst Alt