Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastahanesinde Çalışan Önlisans Mezunu Hizmetli var mı?

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
58
Kamu Hastahanesinde Çalışan Önlisans Mezunu Hizmetli varmı arkadaşlar

evet arkadaşlar kamu hast. atandık şimdi ne yapmamız gerekiyo bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirz

sakarya kamu hastaneleri taşra memur kadrosuna atandm

memur ve hizmetli kadrosunun hastaneler açısından avantajları ve dezavantajları nelerdir
görev tanımları nelerdir?
maaş farkları ve döner farkları nedir ?

Kayseriden bende kamu hastaneleri hizmetli kadrosuna atandim needir ne degildir hic bir bilgim yok..lutfen birileri bilgi versin.

Bende niğde kamu hastanelerine atandım memur olarak orta öğretim bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım cı olsun

ulivatar;

Benimki tercih ahtası oldu akdro kısmını gözden kaçırdım ve 6 tercihimdi burası.AMa ne dir ne değildir bilemiyorum.Şu anda bir bankada gişeci olarak çalışıyorum.Hizmetli olarak gitsem enredeyse 2 katı maaş verecekler ama getir götür işimi.MAsa başımı bilmiyorum.Çalışma saatlerimde çok kötü.9 da evde oluyorum.
Hizmetli kadrosunda başlayınca sonradan memurluğa geçişte sorun yaşrmıyım?
Başvurumu enreye yapacam işimdi,?
Birçok soru cevapsız.Forumu didik didik ettim bişe yok.Anca bu saatlerde internete girebiliyorum.GÜn içinde zaten kafdamı kaşıyacak vaktim yok.

Üst Alt