Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastaneleri kurumuna atandım. Aday memurluk süreci nasıl olacak?

savas.1991

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ;

Kamu Hastaneleri kurumuna atandım arkadaslar . bizim aday memurluk süreclerimiz nelerdir ?

Size zamanı gelince bir yazı ile nerede, ne zaman eğitim göreceğiniz bildirilecek. Özlük veya personel işlerinden çağırıp yazıyı imza karşılığı veriyorlar. Yazıyı aldıktan sonra da belirtilen tarihte ve yerde eğitimlere katılıyorsunuz. Şu an yapacağınız bir şey yok. Kurum kendi takip ediyor aday memurları.

Temel ve hazırlayıcı diye iki ayrı eğitim var ve her eğitim sonunda sınav var. Ancak zor değil bu eğitimler. Formaliteden ibaret.

Peki bu eğitim süreclerı ıcerısınde ıs ne oluyor ? cunku bıraz baktım forumlara bazıları 1 aydan az olamaz falan dıyor ?

Ya izinli sayılıyorsunuz ya da ders saatlarinde eğitim görüp işe geri dönüyorsunuz. Burda endişelenecek bir şey yok. Ben öğlene kadar çalışıp öğleden sonra derslere giriyordum. Kurs süresi de bir ay ila iki ay falan arasında. İki ayrı kurs var.

Üst Alt