Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu hastaneleri sekreterliğinde çalışan arkadaşlar kadronuz nasıl gözüküyor?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]kamu hastanelerinde sekreterlik bünyesinde çalışan arkadaşlar kadronuz herhangi bir hastanede mi gözüküyor yoksa kamu hastaneleri sekrterliği diye mi gözüküyor ?[/FONT]

Kamu hastanaler birliğine bağlı çalışılır ancak kadrolar çalışılan hastanede görünüyor .

mesela İstanbulda Sekreterlik bünyesinde çalışıyorum kadrom herhangi bir hastanede mi gözükür yoksa sekreterlik İstanbul Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği diye mi gözükür

yanlış biliyorsunuz az önce arkadaşı aradım .hastane bünyesinde görünür diyor sizinde bilginiz olsun

Siz sekreterlik bünyesinde çalışıyorum dediniz :) Sekreterliğin kendi kadrosu vardır,ancak ihtiyaç duyulursa hastanelerden personel sekreterliğe geçici olarak görevlendirilir,o zaman kadrosu hastanede görünür:)

mesela didim ben bir varsayımda bulundum tayinim bir büyükşehire çıktı sekreterlikte çalıştıracaz dediler kadrom devlet hastanesi diye cıkıyor .arkadaşı aradım sekreterlikte çalışanların kadrosu hastanede oluyor diyor .

kadronuz devlet hastanesine çıkmış ve sekreterlikte görevlendirilcekseniz o hastanenin bağlı olduğu sekreterliğe gecici görevle görevlendirilmişsiniz demektir.yani kadronuzun sekreterlike olması için tayin yada atamanızın direkt sekreterliğe yapılmış olması gerekiyor.

banada daha önce sekreterlikte çalışan arkadaşların tüm kadroları hastanede diye söyledier . bilmiyorum artık yarın bağlı bulunduğum birliği arayacam soracam

Üst Alt