Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu hastanelerinde çalışan memurlar ne kadar maaş alıyor?

yasin

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kamu hastanelerinde çalışan memurlar ne kadar ücret alıyor birde bu 10. Derece maaşta bi fark gösteriyor mu

Arkadaşım hayırlı olsun, ilk önce 10 derece diye bir şey yok, daha doğrusu o derecenin senin işe başlayacağın dereceyle alakası yok, şöyleki:

üniversite mezunu: 9/1 - önlisans: 10/1 - 4 sene lise mezunu: 11/1 - 3. senelik lise mezunu ise: 12/1 olarak işe başlar.

Maaşa gelince; biraz araştırma yaptım, ben de VHKİ olarak bu kuruma atandığım için; bekar bir lise mezunu VHKİ: 1.650 ile 1.800 arası maaş alıyor. Bu aradaki fark da işe başladığın yerin döneri ile alakalı, her kurumun döner sermayesi farklı olduğu için, işe başlayınca gittiğimiz kurumdan net olarak öğreneceğiz maaşı. Ortalama bu şekilde maaşları . Ayrıca lise-2 yıllık ve 4 yıllık ün. mezunu arasında fazla bir maaş farkı olmadığını da gördüm. Tekrar hayırlı olsun .

teşekkürler kardeşim sanada hayırlı olsun Allah utandırmasın cümlemizi inşallah

Üst Alt