Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu hastanelerinde memur vhki personeli döner sermaye alıyor mu?

1806

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kamu hastaneleri kurumunda memur veya vhki olarak çalışanlara döner sermaye veriliyor mu?çalışma şartları nasıl bilen var mı? 82 puan hepsini kamu hastaneleri yazdım gelir mi sizce.

Hastanede çalışan sağlıkçı arkadaşıma bu sualinizi belirttim.
Memurlarada döner sermaye verildiğini ve bununda maaşta ekli olarak verileceği ayrı bir ödeme olarak verilmneyeceğini belirtti. Sağlıkçılar ayrıca bir ek ücret alıyorlarmış ve bu ek ücret bazen oluyor bazen de olmuyormuş. Ben de Kamu hastaneleri kurumunu yazdım. Sağlıkçı arkadaşım en düşük 3150 alırsın dedi.

æ1806

ön lisansa gelir mi lafı çok yanlış bir kelime olur çünkü zira ilk atamada bile 74 puan ile atanan vardı

lise ise gelmez kardeşim hizmetli olurdu ancak

Benim de lise düzeyinde puanım 82.5 branş sıralamam 161 tüm tercihlerimi kamu hastaneleri yazdım. Bakalım artık hayırlısı.

ben vhki kadrosundayım ve almıyorum. bizim maaş 2 ye bölünmüş durumda 1381 taban maaş 781 sabit ödeme(güya döner sermaye). sağlıkçı değilsen sabit döner alıyosun. oda zaten hakettiğin maaşın.

İPEKBÖCEĞİ 1381 taban maaş nasıl oluyor? Benim bildiğim en az 2700 civarı bı maaş almanız gerekiyordu. Ayrıca yukarda kirli-gugu da sizin gibi aynı kurumda çalışan arkadaşına sorduğunu söylüyor, beyanını da yazmış, kafam karıştı açıkçası?

Sağlık hizmetleri sınıfı harici döner sermaye almaz. Memur ve Vhki Gih sınıfındadır. Bilgiyi kim verdiyse yanlış vermiş. Gih sınıfı döner almaz.

çok özürdilerim kesintiler vardı onları unutmuşum. şimdi bordroma göre yazıyorum.taban aylık 1607 tl. döner sermaye katkı payı (sabit döner) 871 tl. oyak 210 tl. yani toplamda 2688 civarı. söylemek istediğim şu ki biz vhkiler ek döner sermaye almıyoruz. sadece sağlık sınfında olanlar alıyor.

Üst Alt