Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu hastanesine memur olarak atandım. Maaşım ve döner sermaye ne kadar olur?

besyo74

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben tkhk'na yeni atandım.Göreve daha başlamadım. Ama 15 güne kadar başlayacakmışım.Bu kuruma memur unvanında lisans mezunu olarak atandım.Memur maaş ve döner sermaye olarak mamaşımızı alacakmışız?Bu kurumda çalışan arkadaşlar varsa aylık net kazanç maaş ve döner olarak elimize geçen ne olur...En düşük memur maaşı 1600- 1700 arası olduğu söyleniyor. Dönerle ne kadar olur.. Teşekkürler...

eşit ücret uygulamasına göre alacağınız maaş 1300+ 400 ile 600 arası döner ile beraber 1700-1900 arası bir maaş alırsınız. beklediğiniz gibi 1700+ döner sermaye uygulması artık uygulanmamaktadır.

Evet Tahir Bey'inde dediği gibi en düşük memur maaşı üzerinden artı döner sermaye düşünmeyin.Lisans,bekar,vergi indirimi ile memurun alacağı Genel İdari Hizmetleri(GİH) olarak 1200 civarı maaş(I:derece vergi indirimi ile) 600 civarı da döner sermayedir.Diğer kurumlar ek ödemelerini maaşlarının içinde,sağlık çalışanlarıda maaş ve döner sermaye şeklinde aldığı için yanlış anlaşılıyor.Kurumlarda düz memurların aldığı maaş üç aşağı beş yukarı böyle.Tabi branş,eş ve çocuk yardımı,kıdem ..vb.durumlar hariç.

Üst Alt