Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu kurum ve kuruşlarındaki engellilere idari izin taşeron işçilere de geçerli mi?

shure

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar fırtına beklentisi nedeniyle okulları tatil eden Antalya valiliğinin resmi açıklamasıdır:

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de 23.10.2015 Cuma günü idari izinli sayılacaklardır.
Bu da link: Antalya ili tüm ilçelerde ilkokul, ortaokul, lise ve anaokulları 1 gün (23.10.2015) tatil edildi

Yalnız benim bir sorum olacak. Bir belediyede taşeron şirket personeliyim. Bu izin benim için de geçerli mi yoksa yarın işe gitmeli miyim?

Hayır izin kamu personeli için, sizin işvereniniz ise taşeron firma, dolayısıyla özel sektör çalışanısınız.

Sağolun efendim aslında bana da bu daha doğru gibi gelmişti. Sizin de sözünüz üzerine işe gittim, kurumdaki şirket işleriyle ve personeliyle uğraşan sorumlu ile görüştüm.

Benim de büro personeli olarak diğer kamu personeli gibi idari izinli olduğumu istersem gidebileceğimi söyledi, evime döndüm.
zaten diğer engelli memur ve sözleşmeli personel arkadaşlar da işe gelmemişlerdi :)
iyi bari fırtınaya yakalanmadım :)

Orada kamu personeliyle birlikte çalıştığınızdan ayırmak istememiş hoşgörülü davranmışlar.
Yoksa yasal olarak bu izin sadece kamu personeline mahsustur.

Üst Alt