Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu kurumda çalışmaya devam edip devletin bakım merkezinde kalabilir miyim?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba arkadaşlar ben sinop Ayancık ta yaşıyorum 6 yaşında anne baba ayrılma sonrası Amasya çocuk esirgeme kurumuna yani yuvaya veriliyorum bu süreçte yürüyorum Sorna dusmelerim başlıyor ve beni yuvadaki hemşire doktara götürüyor hastane beni 19 Mayıs Samsun tıp fakültesine sevk ediyorlar orda teşhis konulamayinca Ankara Hacettepe üniversitesine sevk ediliyor bana orda SMA TIP 3 teşhisi konuluyor ve düzenli aralıklarla hastaneye gidip geliyorum bunun sonrasında 15 yaşında İstanbul Halkalı yetiştirme yurduna gönderiliyorum bu süre zarfında annemde İstanbul'da yaşıyor ikinci evliliği yaparak 18 yaşında yurttan ayrılıp annemin yanına yerleşiyorum

2018 annemi kanserden kaybeder dayımın yanına geliyorum ve yurtta büyüdüğüm için devlet bana iş hakkı tanıyor 2021 sağlık bakanlığına atanarak hastane de göreve başlıyorum ve şuan dört senedir çalışmaktayım ve yaşım 34 dayımda ameliyat geçirdik iki kere mide ve savra kesisi alındı şuanda beni hiç kaldıramıyor malefes ben de 2015 te bacağım kırıldıktan sorna hiç aya kalkamaz hale geldim sürekli arabaya makum kaldım

akülü tekerlekli sandalye inip bindirirken kucakta alıp bindirilmek zorunda kalıyorum çünkü bacağım kırıldığı zaman da doktor ameliyat etmedi pilatin takıcaktı maalesef SMA hastaların da narkoz verilince masadan kalkamama ihtimali çok yüksek olduğu için ameliyat riskine girmek istemedi 3 ay yatağa bacak alçı da bağımlı kalma sonucunda kaslarım zayıfladı ve yürüme yeteneğimi tamamen kaybettim bu sebeple akülü arabaya bağımlı kaldım malum ne kadar da dayım olsa bazı şeyler istediğimiz gibi olmuyor onunda eşi var onlar bana ne kadar da söylemeye çalışamasada insan anlıyor kimsemde yok evlenmek istedim malum insanlar artık menfaat birazda engelli onamı bakcam yanıma yakışmaz düşünceleri var ben çok çektim

insan olsun güzellik çirkinlik yaşına dul bunları asla düşünmedim tek istediğim yetim büyüdüm sorna bu amansız hastalığa yakalandım bir eş bana sırdaş arkadaş ben dövsem dövemem sövsem sövemem yurtta büyümüş birisi olarak mutlu bir yuvam bir aile sevgisi eve gittim mi en azından arkamda dağ gibi bir eşim Allah izin verirse bir çoğumuz olur onuda geçtim kendi çocukları olsa bile belki bir baba olamam ama onlara elimden geldiğince abilik yapardım bir insanın maalesef ki kaderi gülmeyince gülmüyor maalesef arkadaşlar kusura bakmayın sizlere biraz içimi döktüm bir kusurum olduysa af ola belki bileniniz olur diye bu grupta sormak istedim devlet kurumunda kalıp çalışmaya devam edebiliyormuyuz diye hepiniz Allah emanetsiniz

Üst Alt